bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Büyükşehir'de Öncü Deprem
Yazarlar // 18 Kasım 2017 Cumartesi 10:17

Ragıp GÖKER

Samsun Büyükşehir Belediyesinin tartışmalı bütün işlerinde imzası bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile Başkan Yusuf Ziya Yılmaz arasında Başkanlık makamından başlayan ve özel kalem katındaki koridorlarında duyulan tartışma, Mustafa Yurt’un ‘’istifa edeceğim’’ açıklamasıyla noktalandı.
Tartışmanın neden başladığını tam olarak bilememekle birlikte, koridorlardan duyulduğu kadarıyla fitili ateşleyen konunun, basında da haber olan sahte imzalı evrak olabileceğini tahmin ediyorum.
Mustafa Yurt kimdir.
Arkadaşlıkları, 7. Bölge Müdürlüğünde görev yatıkları döneme dayanan Mustafa Yurt. Yusuf Ziya Yılmaz’ın en güvendiği bürokratlardandır
Yılmaz, 1999 yılında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilince, yakın çalışma ekibini oluştururken, Özel Kalemi’yle birlikte, Kenan Şara’dan sonra Mustafa Yurt’u da transfer etmişti.
Büyükşehir’deki görevine başlarken Fen İsleri Daire Başkanı olan Yurt, Kenan Şara operasyonundan sonra, Coşkun Öncel Genel Sekreter olunca, Genel Sekreter yardımcılığına getirildi.
Önce Kenan Şara, ilahlara kurban edildi biliyorsunuz.
Ki; Şara gittikten sonra büyükşehir bir türlü ayar tutmuyor.
Sürekli çuvallıyorlar.
Son yıllarda Zennube Albayrak’ın ön plana çıktığı Büyükşehir’de, yakın bir gelecekte Coşkun Öncel’e de bir operasyon yapılırsa şaşırmayacağım.
İzin süresini uzatan Mustafa Yurt, Sosyal Paylaşım sitesindeki hesabından 15 Ocak tarihi itibariyle istifa edeceğini duyururken ‘’bazı küçük gaste sayfalarındaki kasıtlı, yanlı, asparagas, iftira içerikli ‘çamur at izi kalsın’ amacına yönelik ısmarlama haberlerle hem şahsım, hem büyükşehir belediyemiz yıpratılmak istenmektedir’’ şeklindeki açıklamayla, Samsun basınını suçlamış.
H.HALK, büyük gazete olduğu için bu suçlamayı üzerimize almayız.
Kaldı ki, Büyükşehir’in tartışmalı bütün uygulamalarıyla ilgili haberlerde Mustafa Yurt’un görüşlerine başvurmuş bir gazetedir H.HALK.
Mustafa Yurt da, her sorumuza açıklıkla cevap vermiştir.
Neyse mevzu o değil.
Mustafa Yurt, Kenan Şara’dan sonra ilahlara kurban edilen ikinci bir isim midir?
Koridorlardan duyulan o tartışma sırasındada ‘’hem iş istiyorsunuz, hem de arkamızda durmuyorsunuz’’ gibi bir ifadeler işitilse de, buna pek ihtimal vermem.
Bakmayın siz ‘’belediyeyi korumak için istifa ediyorum’’ açıklamasına.
Yurt’u istifaya getiren süreç, büyük depremin habercisi sayabileceğimiz öncü deprem olabilir.
Bu durumu, ‘Büyükşehir’de cadı kazanı kaynamaya başladı’ diye yorumlamak da mümkün.