bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
BÜYÜKŞEHİR’DE DEMİR DÖNEMİ
Yazarlar // 12 Nisan 2019 Cuma 12:41

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Yusuf Ziya Yılmaz’ın ardından seçilmiş başkan olarak Mustafa Demir oturdu.

Büyükşehir Belediye binasında bunun için düzenlenen törene AK Parti yöneticileri ve bazı milletvekilleri de katıldı. Mazbata törenine katılanların arasında AK Parti’li bazı milletvekillerinin bulunmaması dikkat çekti.

Mazbata alınması sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’nun olması bazı milletvekillerinin katılmaması da dikkat çekti. Törende MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak da yer aldı. Bazı milletvekillerinin mazbata törenine katılmamaları, Samsun’da parti teşkilatında suların henüz durulmadığı anlamı taşır mı dersiniz?

Samsun’a hayırlı olsun diyelim. Artık Samsun’un hizmet beklediğini ve şeffaf belediyeciliğin yapılmasını seçmenin istediği unutulmamalıdır. Bir de Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni Mustafa Demir ne kadar borçla aldığını, yüklenicilere borçlarının olup olmadığını kamuoyuyla paylaşır herhalde.

iKiSi DE AK PARTİLİ ANCAK

Samsun’un Çarşamba ilçesinde önceki dönem belediye başkanı Av. Hüseyin Dündar ile yeni Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan Belediyenin borçları konusunda anlaşamamış durumda görünüyorlar. Başkan Halit Doğan hesapların incelenmesinin ardından Belediye Borcunun 40 milyon lira olduğunu vurguladı.

Eski başkan Hüseyin Dündar ise hizmet yapan belediyeler arasında ilk beş sırada olduklarını dile getirdi ve belediyeyi sıfır borçla yönettiklerine işaret etti.

Her eskisi hem de yenisi AK Parti'li belediye başkanı, acaba neden söylemlerde ters düştü. Eski başkan sıfır borç derken yenisi 40 milyon borç bıraktı diyor.

Alan razı veren razı da vatandaşın parasıyla neler yapıldı, paralar nerelere harcandı ve parayı veren hizmetten ne kadar yararlanacak?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Böcek olmayı kabul edenler, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdırlar. (Kant)