bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
BÜYÜKŞEHİR ATAĞA GEÇTİ
Yazarlar // 20 Aralık 2022 Salı 12:17

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi, merkezin dışında ilçelerde de hizmet atağına geçmiş görünüyor. İster seçim yatırımı olsun ister vatandaşa hizmet olsun,  vatandaşa yapılan hizmet nasıl adlandırılırsa adlandırılsın hizmettir ve de halka hizmeti halk unutmaz.

Terme’ye tam donanımlı itfaiye istasyonu

Özellikle de kırsalında ormanlık alanları bulunan ilçelerde yapılan yangına dönük hizmetler ilk plandaysa vatandaş bunu sandıkta da unutmaz.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin Terme’de yaptığı itfaiye istasyonu inşaatının yüzde 85’lik bölümü bitmiş durumda. Başkan Mustafa Demir, “Türkiye’ye örnek hizmetler veren Büyükşehir İtfaiyesi’nin çıtasını daha da yükseltmek için istasyon sayısını artırıyoruz” dedi.

Bu hizmetler Samsun’un tüm ilçelerine yayılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde daha hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda itfaiye teşkilatını güçlendirmeye devam ediyor. Ormanlık alanları çok olan Vezirköprü’de istasyon kuran Büyükşehir Yakakent’te de istasyon kuruyor. İlçelerde kurulan istasyonlar olası yangına öncelikle müdahale edebilecek kapasitede oluyor. Daha önce Vezirköprü istasyonunu hizmete açan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Yakakent ilçesine yapılacak yeni itfaiye istasyonu için yapım ihalesinin gerçekleştirildi. Bu istasyonun görevlilerinin özellikle Yakakent’te yerleşik insanlardan oluşması gerekiyor bu da yeni bir iş sahası açılması anlamı taşır.

Büyükşehir Belediyesi’nin İlçelerde işyeri açıyor olması önümüzdeki seçimlerde hanesine yazılacak artı olarak geri dönecektir.

Büyükşehir’in bu atağı sandığa yansır mı elbette yansır.

 

SEÇİM UFUKTA GÖRÜNDÜ

Seçim zamanı gelince biz seçmenlere atılan bir kazık var. Nedir bu kazık? Biz seçmenler olarak seçen değil seçilmişlere oy verenleriz. Bizler kendimizi TBMM’de temsil edecek olanları seçmiyoruz.

Hem belediye başkan adayları hem milletvekilleri biz seçmenlere dayatılan isimlerden oluşuyor. Bugüne kadar böyleydi, bugünden sonra da böyle olacağa benziyor. Aday adayları olacak, sonrasında adaylar oluşacak daha sonra bu aday adayları Partilerin Genel Merkezlerine gönderiliyor. Orada birileri bizim seçeceklerimizi belirliyor ve liste seçmenin önüne geliyor. Vatandaş olarak ben de partilerin ağababalarının seçtiklerini seçiyoruz. Madem seçilmişleri seçiyoruz neden oy atıyoruz ki? Kısaca vatandaşın seçmeye zorlandıkları yönetiyor kendisini. Önümüzdeki seçimlerde de aynen olacak. Seçilmişleri seçeceğiz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan ile insan arasında fark vardır. Bir demirden hem nal, hem de kılıç yapar. (Nizami)