bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bugün Benim Zafer Bayramım
Yazarlar // 30 Ağustos 2019 Cuma 12:06

İsmail BAŞARAN

Dünyanın dört bir tarafından saldırılar altında kalan Türkiye’nin kazandığı ve bedeli 13 bin şehit ile 35 bin gazi olan Başkumandanlık Meydan Savaşı’nın yıldönümü.

Yıllarca kutladı Zafer Bayramı’nı millet, bu milletin bir ferdi olarak ben de kutladım. Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun.  Bu zaferden bugün her kim ki mutlu oluyorsa tabi…

30 Ağustos 1922, Türkiye'nin kurtuluş günü olduğu kadar, Türkiye Türklerinin kaderlerini kanları pahasına değiştirdikleri gündür de aynı zamanda.

Oysa 30 Ağustos 1922’de kan ile kazanılan zaferin meyvelerinin son zamanlarda masa başında kalkan ve inen eller ile heba edilmek istenmekte olduğu maalesef görülmekte ve de yaşanmaktadır.

Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünden sonra, “Her şey Türk için Türk'e göre ve Türk tarafından” düsturu terk edilmiş ve kademeyle “ilelebet payidar olacağına yemin ettiğimiz” Cumhuriyetimiz daha yumuşak geçişler ile Sevr şartları ile karşı karsıya bırakılmıştır.

Bayramlar, kuru laf olsun diye kutlamak için çıkmamıştır. Bayramlar, özellikle de Milli Bayramlar, bu günlere lotodan çıkan büyük ikramiye ile değil bin bir fedakârlık ile nasıl geldiğimizi hatırlatmak ve binlerce yıllık Türk tarihinin yükünü omuzlarımızda hissederek sorumluluklarımızı hatırlatmak için kutlanır.

Ey Türk Milleti, evlatlarının gözyaşları ile eriyeceğin o acı günleri yaşamamak için yattığın tatlı uykudan artık uyanmak zamanı değil midir? Yattığımız uykudan önce kendimiz uyanmalı sonra da çevremizdeki uyuyanları uyandırmalıyız.

Çünkü gerçek zafer 30 Ağustos’tur.  Her ne kadar bunu değiştirmeyi kafalarına koyanlar varsa da bu değişmeyecek o kafalar değişecek ya da değişecektir…

Nice 30 Ağustos Zafer Bayramlarına Türk Milleti…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Yapan yapar, yapamayan eleştirmen olur.