bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu Takım Düşmez
Yazarlar // 25 Ocak 2017 Çarşamba 22:42

Ragıp GÖKER

‘’Galip sayılır, bu yolda mağlup’’ diye söylenir ya, Samsunspor’un, Adana Demirspor maçı, bu yoruma ‘cuk’ oturmuş aslında.
Aksayanlar da vardı ama uzun aradan sonra her hattıyla işleyen bir takım seyrettik.
Son saniyede yediğimiz golde kişisel hata bulmak mümkün elbette ancak, takım savunmamızın oturduğunu söylemek mümkün.
Osmane Ndiaye ve Abdülkerim Bardakçı, göbeği kapatmakta başarılı olurken ilk defa gerçek savunmacılarla oynamak, Furkan’a da güven kazandırmış.
Zaten iyi bir kaleci olduğunu bildiğimiz Furkan’ın tedirginliği belli ki önündeki oyunculara tam olarak güvenememesinden kaynaklanmış.
Lig’lerde, Pote’nin kafa şutunu çıkaracak reflekse sahip çok az kaleci var.
Ayağındaki topu anlamsız şekilde rakibine bıraktıktan sonra faul yapmak zorunda kaldığı pozisyonda golü yememizde başrolü oynayan oyuncu olsa da Kenan Karışık’ın, Hasan Kılıç’la birlikte orta alanımıza güç katacağı anlaşılıyor.
Ben de herkes gibi yeni transfer Kevin Brands’ı merak edenlerdenim.
Kaliteli bir oyuncu olduğu belli oluyor ama Hollanda dışındaki bir takıma ilk defa transfer olması nedeniyle Brands’ın, gurbete ilk kez çıkmış bir gencin tedirginliği içinde olduğunu anlaşılıyordu.
Yapmak istediklerini sonlandıramama nedeni de bunun sonucudur aslında.
Onunla değişen Jeroen Lumu’yu çok beğendim.
Sezon başından bu yana topu üçüncü bölgeye taşımakta büyük sorun yaşıyorduk ancak, bu Hollandalı o derdimize derman olacaktır.
Osman Özköylü’nün görev yaptığı bütün takımlar, oyuna hükmeder.
Bu nedenle, Samsun’a geldiği günden bu yana da, buna dayalı bir oyun kurgusunu yerleştirmek istiyordu.
Geçen haftaya kadar sahaya sürmek zorunda kaldığı o takımı da bu plana göre oynatmayı denemişti ancak, teknik kapasitesi yetersiz o takımla pas yaparak oynamayı düşündüğümüz için gelenden üç, gittiklerimizden beş yemek durumunda kalmıştık.
O’mu seçti tam olarak bilmiyorum ama Özköylü, 10 yeni oyuncuyla kurulan bu yeni takımla kafasındaki o oyun planını uygulayabilir artık.
10 milyon liraya yakını transfer tahtasının açılması sırasında harcanmak üzere kısa sürede 25 milyon lira gibi bir kaynak bulunması büyük bir başarıdır.
Samsunspor yönetimi, Bakan’ın da desteğiyle güven veren bir takım kurmuş.
Demirspor yenilgisi tam anlamıyla talihsizliktir.
Lig’de şampiyonluk kovalamaya alışkın olsak da, bu sezon için ‘’yeter ki düşmeyelim’’ demekle yetiniyoruz maalesef.
Adana’da seyrettiğimiz bu takım için ‘’Play Off oynar’’ demek artık çok geç biliyorum ama gönül rahatlıyla  ‘’Bu takım düşmez’’ diyebilirim.