bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu Neyin Korkusu
Yazarlar // 9 Mart 2019 Cumartesi 08:15

İsmail BAŞARAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 10 Mart’ta Cumhuriyet meydanında yapacağı miting için açık hava ilanlarını çeşitli yerlere asıldı. Ancak ne hikmettir, bu afişlerden büyük bölümü yırtıldı veya parçalandı.
Bunun birkaç kendini bilmez mi yaptı yoksa planlı olarak mı yaptırıldı henüz anlaşılamadı.
İYİ Parti İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu ilanların tahrip edildiğini söyledi.
Bu ifadenin altında “bilinçli yapıldı” anlamı da var. Güleroğlu, “Emniyet güçlerimizin bu elim olaylara sebep olan yapılanmaları tespit etmelerini, gerekli işlemleri yapmalarını ve faillerinin bulunarak adalete teslim etmelerini arzu etmekteyiz” dedi.
Bu istek yerine getirilecek mi? Aranacak da bulunamayacaktır failler. Ancak AK Parti’nin afişleri yırtılmış olsaydı failler hemen bulunur ve götürülürlerdi merkeze oradan da adliyeye. Sanırım bu olayın altında mitinge çok katılımcı olması9nı engellemek düşüncesi yatmaktadır.
Öyle ya AK Parti Genel Başkanı’nın mitingine fazla katılımcı sağlayabilmek amacıyla Samsun’da toplu taşım araçları ücretsiz olmadı mı, oldu. O halde İYİ Parti’nin mitingine katılım için meydana gelecekler de ücretsiz taşınmalı mı?
Eğer eşitlik varsı taşınmalı da Türkiye’de son yıllarda durum hiç de adalet üzerine kurulmuyor, sadece kazanmak düşünülüyor. Yani kazanabilmek için yapılan her iş mubahtır deniliyor.
Bu tür ayak oyunlarının altında sadece “Korku” yatıyor. MİLLET İttifakı için Samsun’a gelecek Akşener Cumhuriyet Meydanı’nda daha fazla kalabalık toplarsa Samsun’daki yöneticiler Reis’e nasıl hesap verecekler sonra. Bu korku seçim kaybetme korkusu mu, kaybedilirse seçimler sonrasında hesapların araştırılması korkusu mu?

ATAKUM’DA DURUM
Samsun’un Atakum İlçesi’nde CUMHUR ittifakı adayı Zihni Şahin ile MİLLET ittifakının adayı Cemil Deveci arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor.  Adaylar çalışmaları sırasında sadece merkeze değil mahalle olan köylere de ağırlık veriyor.
MİLLET İttifakı Atakum ’da CHP’den Cemil Deveci’yi yarıştırırken önümüzdeki günlerde CHP’nin bazı ağır toplarının da Samsun’a geleceği söyleniyor. Burada Cemil Deveci ile Metin Burma arasında kırgınlık olduğu yolunda söylentiler çıkarılıyordu. Bu söylentilerin önüne Cemil Deveci ile Metin Burma’nın sahada yanyana görülecek olması seçmen üzerinde olumlu etki yapacağı yolundaki düşünceleri artırıyor.
Bu ise Atakum’da dengelerin MİLLET İttifakı’nın lehine değişeceği görüşünün ağırlık kazanmasına neden oluyor.

GÜNÜN SÖZÜ
İnanılması en zor dedikodular, aptalların belleğinde en uzun süre kalanlardır. (Delavigny)