bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu futbola bu skor çok bile
Yazarlar // 12 Kasım 2012 Pazartesi 14:57

Ragıp GÖKER

İki sezon geçti üzerinden Mersin İdman Yurdu ile o zamanki adı Bank Asya olan Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyorduk, Yağmurlu bir gündü kötü de oynuyorduk, Maç 1-0 yeniliyorduk ki: Mersin’in Hocası abisi tarafından bıçaklanınca 40 dakikada yarım kalmıştı. O zaman Zenke vardı ve kaldığı yerden oynanan maçı onun attığı golle 1-1’e bağlamıştık.

Bu defa iyi başladığımız bir maçtı. 12. dakikaya kadar Denizli kalesini dövüyorduk. 19 Mayıs karanlığa bürününce 12. dakikada maç tatil edilmişti.

Maça gelirken ümitliydim.

İtirafımdır:

Aynı oyunu oynayacağımıza kendimi inandırmıştı. Bir bakıma şartlanmıştım yani.

‘’Denizli’yi elek ederiz bugün’’ böyle düşünüyordum.

Ama göz ardı ettiğim bir durum kardı. Ki; oda maç sahada kazanılır gerçeğiydi.

İlk yarı 33 dakika oynandı.

Bizim adımıza rezil bir oyun vardı sahada.

İsmail Haktan Odabaşı, elini kolunu sallaya sallaya girdi ceza sahamıza golü yaptı da. Bizden bir Allah’ın kulu da ‘’Nereye hemşerim’’ diye sormadı kendisine.

Pazar günü o mevkide oynayan ve oyununa övgü yazdığımız Turgay Gölbaşı oyunu en çok sırıtan oyuncumuzdu.

İkinci yarıda rakip sahaya daha fazla oyuncuyla gittik. Top daha çok bizim oyuncularımızın kontrolünde gibi göründü ama bu yarıda da en net pozisyonu Denizli takımı buldu.

Bizim takımın oyuncuları Bayram tatiline erken başlamışlar. 80. dakika oynanırken ‘’Sabaha kadar oynasak gol atamayız’’ diye düşünürken Denizli takımının art arda  kullandığı köşe atışlarında oluşan penaltı pozisyonunda 2-0 geriye düştük.

Erhan Altın 83. dakika oyuna müdahale etti.  Yedekler arasındaki hücumcularına güvenmeyen Altın Stoperlerinden Lokman Gör’ü oyuna alarak hücum bölgesine yerleştirdi.

Erhan Altın  bu sezon oynatmadığı oyuncularıyla maça başlayarak yaptığı yanlışı Lokman’ı oyuna alarak düzeltti aslında.

Maça girdikten 5 dakika sonra beraberlik golündü atan Lokman Gör takımını da Hocasını da ipten almış oldu.

Sözün özü şudur. Biz dün bu sonucu hak eden oyun oynamadık aslında.  Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek gerekirse  Maç Denizli’nin hakkıydı.

Beraberliklerin takımı Samsun kitabı bu defa tersten okudu. Galipken maçlarını berabere bitirmek zorunda kalan bizim takım bu defa yenilgiden beraberliğe son 7-8 dakikadaki oyunuyla ulaşmış oldu.