bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Biryerden Başlamak Gerek
Yazarlar // 13 Ocak 2020 Pazartesi 01:32

İsmail BAŞARAN

 

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, teknik heyet ve futbolcular huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarete Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da katıldı.

Huzurevinde kalanlar arasında on yıl kadar Samsunspor’un kaleciliğini yapan Tekin Üstündağ da vardı. Teknik heyet ve futbolcuların katıldığı ziyaret sırasında duygulu anlar da yaşandı.

Samsunspor yapılması gerekeni yaptı ve bir teşekkürü ve alkışı da hak etti.

Ancak bu burada kalmamalı, Samsunspor’un geleceği için, Samsunspor sevgisini gençlere aşılayabilmek için en azından haftanın bir günlerini ayırmalı bazı futbolcu arkadaşlar. Özellikle de ilkokullara gidip çocuklarla kaynaşmalılar. Türk futbolunun geleceğinin altyapısını bu kaynaşma ve sevgi ile kurmalılar.

Hiçbirimiz unutmayalım ki geleceğin tohumları sevgi ile atılır. Samsunspor’un sevgisi için de tohumlar atılmalıdır.

 

BİR HABER VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Türk ekonomisi uçuyor, gelişiyor diyenlerin mutlaka okumaları gereken bir haber bu. Bafra ilçesinde bir hırsız pazardan alışveriş yapanların para çantalarına değil de aldıklarına göz dikmiş.

Haberi okuyunca şaşırdım mı, hayır. Karnı aç olan insanın yapmayacağı yoktur. Bunun bir tarafında insanın doğası çalma güdüsü olduğunu söyleyen çıkacaktır da diğer tarafına kim bakacak, insanlar neden hırsızlık yapıyorlar, neden çalışmıyorlar ve kazanmıyorlar?

İşin kolayına kaçtıkları için mi yoksa çalışacak iş bulamadıkları için mi? Samsun’da son bir yıl içinde ne kadar işyeri kapandığı ne kadar işsiz insan kaldığı konusunda bir araştırma yapıldı mı?

Çalışanların maaşlarına “bütçede para yok” diye az zam yapanlar, vatandaşın kullandıklarına zam yaparken hiç de düşünmüyorlar. Hırsızlık yapanlar yakalanıyor da Türkiye’de devleti vergilerini vermeyerek çalanlar neden affediliyorlar?

Bu daralma artık can sıkmaya başladı, vatandaş boşa koyuyor dolmuyor misali vurgun yemiş dalgıç gibi sokakta ne yapacağını bilmeden dolaşıyor.

Savaştan kaçanları besliyoruz bir de, neymiş Türkiye büyük devletmiş. İnsanı aç olan, aç insanların kaldırımlarda yattığı bir ülke haline getirilen Türkiye nasıl büyük oluyor anlamıyorum. Uykudamısın Türkiye’m, uyan artık, uyan., uyan…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Güç insanı yozlaştırmaz; korku yozlaştırır. Belki gücünü kaybetme korkusu...(Steinbeck)