bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
BİRBİRLERİNDEN HABERLERİ YOK
Yazarlar // 10 Ekim 2020 Cumartesi 13:29

İsmail BAŞARAN

Adalet Ve Kalkınma Partisi’nde işlerin nasıl yapıldığını HALK Gazetesi Bölgeler sorumlusu Noyan Alper Cabbar bir soru ile ortaya serdi.

Arkadaşımız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye, Samsun'a düzenlediği basın toplantısında Hasan Uzunlar'ın durumu ile ilgili soru sordu. Soru “Atatürk’e hakaret eden bir kişinin Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde işi nedir” şeklindeydi.

Uzunlar MHP’yi de dinsizlikle suçlamıştı hatırlarsınız.

Uzunlar Belediye’deki görevinden istifa etmiş ancak görevi halen devam ediyormuş.

Özhaseki soruyu cevaplarken de cümleyi kıvırıvermiş “ben bilmem belediye bilir” demeye getirmiş. Yani AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in başını Samsun halkının ve MHP’nin önüne atmış.

Neymiş efendim, AK Parti Genel Başkanı gereğini yapışmış. Gereği görevin halen devam etmesi mi Sayın Demir? Bir kişi yaptığı bir konuşmayla bir ittifakı çökertebilir mi?

Bu konuda hangi partinin omurgalı tavır alacağını zaman içinde göreceğiz. Eğer Uzunlar’ın Belediye’deki görevi devam ederse İttifakta bulunan iki partiden biri omurgalı diğeri ise omurgasız olarak yorumlanacak. Bu da Samsun’da değil sadece partiler arasında bir sorun haline gelecek. Şimdi top Sayın Başkan Demir’de bakalım golü kime atacak?

Gerçi bana göre bu işin sonunda top taca çıkacaktır,  çünkü AK Parti’nin nasıl yönetildiği ortaya çıkmıştır. Kim ne yaparsa yanına kar kalmaktadır. Konu hakkında kararı yine AK PARTİ Genel Başkanı verecektir.

Asıl soru şu: Birbirlerinden haberleri olmayanların yönetmekte olduğu bir parti’nin Türkiye’nin sorunlarını çözeceğine inanıyor musunuz?

 

TEPKİ SÖZLE OLMUYOR

Her ne kadar vatandaşlar olarak zaman zaman bazı konularda tepkili oluyorsak da İktidar vatandaşını yalnız bırakıyor.

Dünyanın bir ucundaki Venezuela tepkinin nasıl olacağını Türkiye’yi yönetenlere gösterdi. Ülkenin Devlet Başkanı  Nicolas Maduro İsrail Menşeli ürünlerin ülkeye girişlerini yasaklayıp İsrail Büyükelçisini sınır dışı etti.

Bu haberi okuyunca Türkiye’de İsrail ürünlerinin ne kadar çok satıldığı geldi aklıma. Neredeyse İsrail'den almadığımız ürün yok gibi. Oysa bunların hepsini kendimiz üretebiliriz. Ancak maalesef AK Parti İktidara geldiğinden beri Türkiye’de kendi tohumumuzu kendimiz üretemiyoruz. Yerli ve Milli’ciler diye kendilerini topluma sevdirmek isteyenler yasakladılar çünkü yerli tohum üretimini.

Ve de tohumları İsrail'den alır olduk Türkiye olarak. Tohumumuz yani yerli üretimimiz yok, yerli uçağımız yok, yerli arabamız yok, yok oğlu yok. Biz Türkiye’de tüketim toplumu haline getirilirken üretim günden güne düşüyor. Salgına bağlanmasın bu durum, zaden 20 yıldan beri yerlimiz kalmadı gibi.  Allah sonumuzu hayreylesin.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Geçmişi hatırlamayanlar, geçmişi tekrarlamaya mahkumdur.  (George Santayana)