bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bir Bilen Var mı?
Yazarlar // 20 Eylül 2018 Perşembe 11:37

İsmail BAŞARAN

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman önceki gün bir basın toplantısı düzenledi.

İktidarda bulundukları süre içinde Samsun’a yapılan yatırımlardan bahsetti, önümüzdeki Yerel Yönetim seçimlerinde kimlerin aday olacağı konusunda ise AK Parti’nin kendi içindeki demokrasinin ortaya çıkacağı

İlginç bir iade kullandı:

“Bizde aday olunmaz görev istenmez verilir.”

İşte ileri demokrasi budur.

Böyle bir demokrasi anlayışıyla yönetilmekte olan Türkiye’nin en önemli kutlamalarının ise Samsun’da yapılacağı müjdesini verdi.

19 Mayıs 1919’un Yüzüncü Yıl Kutlamaları Samsun’da yapılacak.

Samsun için gözden kaçan bir önemli konuya da dikkat çekti Başkan Karaduman. AK Parti önümüzdeki Yerel Yönetim Seçimleri için adaylarını Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Solmadan belirleyecek. Yani Yılmaz’ın bu konuda resmi bir dahli olmayacak.

Bir de üç döneme takılanlar da yine aday olabileceğini dile getirdi Hakan Karaduman. İktidarları döneminde yapılanları anlatan Karaduman’a “yapamadıkları projeler olup olmadığını” süre yetmediği için orada soramadım buradan sormak istedim.

31 Mart seçimleri nedeniyle de başlamamış olan projelerin de ertelendiğini öğrendik. Ardından Samsun halkının defalarca kandırıldığı Tersane konusunun da olmadığı ortaya çıktı.

Söz uçar yazı kalır derler, o zamanlarda da bu konuya değinirken bölgenin tersane yapımına uygun olmadığını yazmıştım yıllar önce.

Keşke yazdığım doğru çıkmasaydı da orada 15 bin kişi iş bulabilseydi.

Başkanlar içi rahat uyusunlar,  Yılmaz’ın aday belirlenmesinde bir etkisi olmayacakmış, yersen.

Ben yemedim de sahi Samsun’da AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan başka var mı bir bilen?