bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bilen ve Bilmeyen
Yazarlar // 18 Haziran 2019 Salı 22:33

İsmail BAŞARAN

Oturduğu yerden başarıya ulaşan tek yaratılan tavuktur” diye bir söz vardır ne kadar doğru değil mi?

Bu sözün doğruluğuna önceki akşam FOX TV’deki canlı yayında karar verdim. İsmail Küçükkaya’nın sunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın katıldığı programda bir kez daha inandım.

İki aday İstanbul’u nasıl yöneteceklerini anlatıyordu. Bir aday sorulara “ben bilmiyorum” diye cevap verirken bir diğer aday projelerinden bahsediyordu. Bir aday eklinde kartonlarla anlattığını zannederken aslında İzmir’i görsellerle dile getiriyordu.

Binali Yıldırım sorulara bazen “bilmiyorum” diye yanıt verirken Ekrem İmamoğlu programlarını anlatıyordu. Kimin nasıl kazanacağını bilmiyorum, söyleyebileceğim yıllar sonra böyle bir programın yapılmasıydı.

Konuşmacılar yerlerini alınca ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın neden Binali Bey’in yerinde oturmadığını düşünüyordum.

Sonunda demek parti de kaybedeceğini anlamış diye bir fikre kapıldım.

Öyle ya önemli olan kaybederse Binali Yıldırım kaybetmiş olacaktı, kazanırsa da AK Parti ve başındaki Genel Başkan kazanacaktı.

Peki ya Ekrem İmamoğlu kazanırsa Samsun için ne olacaktı sonuç?

İşte o zaman İmamoğlu Samsun’a geldiğinde kendisini Sandalyenin üzerinde konuşturanlar utanmayacaklar mıydı?

Seçimler geldi geliyor, yumurta dayandı çıkacağı yere, Sayın Bakan Soylu nerelerde gören duyan var mı, frene basan mı oldu acaba?

Ekrem İmamoğlu sorulara cevap verirken, Yıldırım “ben bilmiyorum” diyordu bazı sorulara cevap olarak. O zaman koltuğa bir bilen oturmalıdır herhalde.