bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Beni Başkan Seçin
Yazarlar // 1 Temmuz 2022 Cuma 21:40

İsmail BAŞARAN

Bir zamanlar IMF vardı ve bizim iktidar da bunun dediklerini yapmadığı için gidivermişti. Koalisyon hükümetinden bahsediyordu, gitti yerine bir koalisyon hükümeti daha geldi. Her ne kadar adına koalisyon hükümeti denilmiyorsa da uygulayıcısı koalisyon hükümeti gibiydi. Peki, bu hükümet neden gitmişti? Neden gönderdiniz de AKP iktidarını getirdiniz. Başta ekonomi politikalarını beğenmiyordunuz değil mi? IMF’ye bağımlı bir politika izliyorlardı değil mi? Şimdi ne oluyor peki?

IMF zam yapacaksın diyor, bizim hükümet emri yerine getiriyor. IMF ücretleri artırmayacaksın diyor, bizim hükümet emri yerine getiriyor. Sözüm ona kendi düşünceleri gibi anlatıyorlar da dış güçlerin oyunundan ayrılamıyorlar. Çünkü İktidarın dış güçler dediği asıl oyun kuruculardır. Bırakan rakip kaleye gol atmayı orta sahayı bile geçemiyoruz. Örneği mi?

Attığımızda mangalda kül bırakmadık, Avrupa’ya gittik, gittik de Avrupa’nın dediklerini yaptık. Sözüm ona kendi söylediklerimizi yaptık görünüyoruz. Bu İktidar döneminde ne hikmetse Trakya’yı geçtiğimizde kulaklarımızı çekiyorlar bizi geri gönderiyorlar. İş böyle olunca, yani emredileni uygulamanın hükümet olduğu görüntüsü yansıyınca beynimde bir şimşek çaktı. Vallahi de ben hepsinden daha iyi başbakanlık yaparım.

Hem de ne gerçek başkanlık yaparım. Yeter ki aday olayım ve beni seçin. Başbakanlık. Ben yapınca sadece IMF ve ABD değil bütün dünya parmağını ısırır.

Benzin ve tüp gaza zam gelince bu ülkede bilumum kalemlere zam gelmiyor mu? Geliyor. Temmuz zammıyla çalışanlara verilen zam bu yolla cebinden alınıyor mu? Alınıyor. Vatandaşın cebinden alacaksın, vatandaşa vermeyeceksin. Bunu gerçekleştirince de “İyi Başkan” olacaksın.

O nedenle iddia ediyorum ki; Ben “En İyi Başkan” olurum. Ey vatandaşlar, Son günlerde yapılan açıklamalar ve söylentilere bakılırsa AKP iktidarı seçime gitmeyi düşünüyor.  Gerekçe basit, çünkü zamanından önce yapılacak seçimlerde İktidar yeniden kazanacağına odaklamış kendini. Hele beni bir seçin bakın memura, işçiye, dula ve yetime, velhasıl bütün dar gelirliye, geliri yaşam standardının, bir bölümü ise geçim standardının altında olanlara zırnık koklatacak mıyım?

Verginin de alasını koyarım. Ne IMF’yi beklerim ne de ABD’yi. Kendi hür irademle ezerim bu milleti. Ne olur beni seçin. Seçin de görün, göreceğinizi…

Eğer seçim zamanından önce olursa aynen bu dediklerim olacak. Çünkü yaparsa AK Parti yapar.

GÜNÜN SÖZÜ

İyimser mutlu bir sersem; kötümser, mutsuz bir sersemdir. (Bernanos)