bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Belediyeyi kim yönetiyor?
Yazarlar // 10 Haziran 2019 Pazartesi 09:29

İsmail BAŞARAN

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı olarak Terme Belediye Başkanı seçilen Av. Ali Kılıç, sosyal medyada "yeğenini işe aldığı" yönündeki iddialara yanıt verdi ve bakın ne dedi?

Terme Belediyesi'nde İŞKUR üzerinden yedeklerden alınan elemanlar olduğunu söylemiş. Sonra da ilave etmiş, “Benim haberim yoktu. İyi de insana sormazlar mı “Terme Belediyesi’ni kim yönetiyor” diye. Zaman içinde diğer belediyelerde de bakalım neler göreceğiz?

Sadece Terme Belediyesi mi bunu yapan, diğer belediyelerde de neler olduğu yakında ortaya çıkar sanırım. Baldızını alanlara da rastlayacağız galiba.

Unutulmasın ki Başkanlar “Haberim yoktu” diye bu işlerden kurtulamazlar, vatandaş yapılanların farkında haberiniz olsun.

 

ZAMDAN BAŞKA NE GÖRDÜNÜZ

Arjantinli unlu golfçu Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı. Bir sure sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı. Kadın başarısını kutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı. Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı.

Kadının anlattığı öykü De Vincenzo'yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalem çıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çek defterine. Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona, " Umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın" dedi.

Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneğinin bir görevlisi yanına geldi.

"Otoparktaki görevli çocuklar bana gecen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanına bir kadının geldiğini ve onunla konuştuğunu söylediler" dedi. De Vincenzo evet anlamında basını salladı.

" Evet" dedi görevli, sana bir haberim var. O kadın bir sahtekârdır. Üstelik hasta bir çocuğu da yok. Seni fena halde kandırmış arkadaşım."

De Vincenzo, "Yani ortada olumu bekleyen bir bebek yok mu?" dedi.

"Hayır, yok " dedi görevli.

" İste bu, bu hafta duyduğum en iyi haber " dedi De Vincenzo….

Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan birisinin sokaktaki çamuru diğerinin ise gökteki yıldızları görmesi gibi… Siz hangisini görüyorsunuz?

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yönetiminin neler yaptığını, faturalar gelmeye başladığında hissediyor musunuz?

Ben hatırlatayım: Samsun’da yönetici kalmamış hep diğer illerden ithal ediyoruz. Bu ithalat sonucu da göreve başlar başlamaz zam kazığı bir yerlerimize batıyor. Su zammı bunların başında geliyor. Bir de sayaç okuma bedeline gelen zam var ortada, faturalar geldiğinde “acıyor” diyeceksiniz ancak iş işten geçmiş olacak.

Samsunlunun çoğu da düşünmeden hareket etmiş olmalı ki şimdiden zamlar nedeniyle homurdanmaya başlamış durumda.

Unutmayın ki kendi düşen canı yansa da ağlamaz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Cehennemde ateş yoktur, her insan ateşini bu dünyadan götürür. (Pir Sultan Abdal)