bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bayram Yardımları
Yazarlar // 15 Mayıs 2018 Salı 10:28

İsmail BAŞARAN

Aslına bakarsanız buna ikramiye değil de ancak geçim yardımı denilebilir. Anlaşılmıştır herhalde, iki bayramda emeklilere verilecek biner liradan bahsettiğim.
Elin Avrupalısı tatillerinde dünyayı dolaşıyor, Türkiye'de ise çalışanlar ve emekliler Hükümet tarafından Bayramlarda kendşlerine dağıtılacak ulufeyi bekliyor.Bu beklenti de gezip tozmak için değil geçinebilmek için.
Peki iktidar neden böyle bir yardım dağıtma yolunu seçti dersiniz? Seçimler geliyor da ondan mı, yoksa artık gerçeği gördüğü için mi?
Gerçek  nedir?
Gerçek, artık işçi ve emeklilerin dar gelirli olarak geçim sıkıntısı içinde olduğunu iktidarın da görmesidir.
Türkiye'yi bu duruma getirenler kimlerdir sorusunu sormanın bile anlamıkalmamıştır artık. Çünkü böyle bir soruya verilecek sorunun cevabını iktidar da blmektedir.
Türkiye böyle bir duruma iktidar tarafından getirilmiştir.
İktidar "Köprüler yaptık gelip geçmeye" türküsünü" calıp duruyor, vatandaş ise bugüne kadar kimin parasıyla sorusunu bşke sornuyordu, artık soruyor "cebinizden mi yaptınız" diye.
Bayram yardımı yapacaklarını açıklayanlar şapkalarını önlerine koyup bir düşünsünler, emekli ve calışanları bayram yardımına kim muhtaç etti?
Bu insanları bayramlarda harçlık alabilmek için büyüklerin ellerini öpen çocuk duruma düşürenler değil mi bu işin sorumluları?
Yani Türkiye'yi iyi yönetemeyenler depil mi sorumlular? İktidardaki büyükleriniz aynaya baktıklarında giydikleri elbiselere bakıyorlar herhalde biraz da yüzleribe bakarlar mı kızarıyor mu dye?
Vadandai şiten içi hesap yapıyor.
Neyin hesabını mu?
Sandık önlerine gelince kendilerini bu duruma getirenlerden hesap sormayı.
Tabi son anda birisi çıkıp "Türkiye zaten iyi yönetiliyor, seçim yapmak haramdır" fetvasında bulunmazsa.

SAMİMİ İKRAR MI?
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sefa Kocabaş bir açıklama yapmış.
Açıklamasında da "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev vermesi halinde Samsun'un şahlanması ve gelişmesi için gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını" söylemiş.
Bu fade bana samimi bir ikrar gibi geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Samsun milletvekili aday adayı olan Kocabaş da Samsun'un şahlanmış ve kalkınmış bir il olmadığını anlamış.
Ben demiyorum, AK Partili aday adayı söylüyor bu gerçeği.
Kendi paryisinin önceki yıllarda Samsun'u şahlandırmaktan uzak kalanlara bir göndermedir bu ifade.
Samsun'u bunca yıldır yönetildiğini, uçurulduğunu söyleyenlerin eksikleri olduğunun göstergesiyse bu, vatandaş bir daha neden seçsin kendilerini?