bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bana Her Gün Bayram
Yazarlar // 24 Mayıs 2020 Pazar 23:20

İsmail BAŞARAN

Bugün 24 Mayıs 2020. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin aldığı bir kararla otoyollar ücretsiz oldu. Yanlış anlaşılmasın sürekli değil, sadece bayram süresince uygulanacak. Görevdeki Hükümet vatandaşıyla dalga mı geçiyor, şaka mı yapıyor?

Beyler kendi aklınızı bilemem de benim aklımla dalga geçmeyin artık. Bir taraftan sokağa çıkma yasağı uygulayacaksınız, diğer taraftan da otoyolları ücretsiz yapacaksınız, hadi oradan be!

Sokağa çıkma yasağında o otoyollardan kaç kişi geçecek, o tünellerden kaç kişi geçecek, çıkana cezayı yapıştıracaksınız da zaten parayı yine vatandaştan alacaksınız değil mi? Bu iktidar döneminde otoyollar, köp0rülen tüneller yap işlet devret şekliyle yapılmadı mı? Bu tünellere otoyollara geçiş garantisi verilmedi mi? Şimdi bir bayram süresince ücretsiz diyorlar ya o söylemlere ve kararlara inanmayın. Garantili olduğu için zaten paralar yine vatandaşın vergilerinden çıkacak ve yandaşlara aktarılacak.

Şimdi sevinip eniştem beni neden öptü diye düşünüyorsunuz eğil mi? Enişte boşuna öpmüyor zaten parasını vergilerimizden alıp yandaş yüklenicilere aktarıyor, bizler de yollar ücretsiz oldu masalıyla kandırılıyoruz. Sizi bilmem de, be bir Deli Dumrul’un bu topraklara bir daha ne zaman geleceğini düşünüp duruyor ve sabırsızlıkla bekliyorum.

 

YİNE BORDRO MAHKÛMLARINA

Salgın olunca; Corona yaz gönder, Bayram olunca; Fitre yaz gönder, Doğay afet olunca; Kızılay yaz gönder. Bütün bunlar yönetenler tarafından vatandaşa söylenenlerdir. Ancak ne hikmetse vatandaş aç kalınca, işsiz kalınca, kirayı ve faturayı ödeyemeyince nereye ne yazıp göndereceğini söyleyen yok.

Bu bayram günü İktidar yine bir karar almış, çalışanlar ve emeklilerin maaşlarından kesinti yapılacakmış. Ayıptır ve insanda biraz olsun utanma olur. Emeklilerin maaşlarından ve çalışanların maaşlarından kesinti nedir? Verdiğiniz mangıra bakın bir de kesintinize bakın.

Merak etmeyin vurun abalıya, bu memleket verir ne varsa elindekini avucundakini, ancak siz yerken haram mı helal mi diye düşünmeyin. Yiyin hep, yiyin, haram mı yiyorsunuz helal mi yiyorsunuz bunu hiç düşünmeyin.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Cahilin bol olduğu memleketlerde şeytana gerek yoktur. (MEVLANA)