bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bakmak ve Görmek
Yazarlar // 24 Haziran 2020 Çarşamba 09:17

İsmail BAŞARAN

Arjantinli unlu golfçu Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı. Bir sure sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı. Kadın başarısını kutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı. Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı.

Kadının anlattığı öykü De Vincenzo'yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalem çıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çek defterine. Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona, "Umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın" dedi.

Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneğinin bir görevlisi yanına geldi. "Otoparktaki görevli çocuklar bana gecen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanına bir kadının geldiğini ve onunla konuştuğunu söylediler" dedi. De Vincenzo evet anlamında basını salladı. Görevli, Sana bir haberim var. O kadın bir sahtekârdır. Üstelik hasta bir çocuğu da yok. Seni fena halde kandırmış arkadaşım."

De Vincenzo, "Yani ortada olumu bekleyen bir bebek yok mu?" diye sordu. "Hayır, yok " dedi görevli. " İste bu, bu hafta duyduğum en iyi haber" dedi De Vincenzo….

Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan birisinin sokaktaki çamuru diğerinin ise gökteki yıldızları görmesi gibi… Samsun’a bakınca siz neyi görüyorsunuz?

Samsun’un altyapısı geldi aklıma, haberlerde Bursa’da yaşanan sel felaketini izlerken. Allah esirgeye Samsun’da böyle bir yağmur yağsa ilimizdeki altyapı tahliye için yeterli mi hiç düşündünüz mü bunu?

 

SEÇMEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Samsun’da son bir haftadır gündeme oturan bir siyasetçi var. Necattin Demirtaş İYİ Parti’den ayrılıp yeniden eski partisi MHP’ye dönecek mi? Bu sorunun yanıtını elbette Necattin Demirtaş verecek. O nedenle de bir an önce Samsun’un siyasetini bu kaostan kurtarıp seçmeni rahatlatmalıdır.

İYİ Parti’nin kuruluşunda MHP tabanı olduğu o nedenle de ayrılıp geri dönmesini normal diye düşünebilirsiniz, ancak hiç de normal değil. Çünkü bu seçmenin iradesini amiyane tabiriyle satmak anlamına gelir. Yani seçmeni kandırmaktır. Aslında yapılması gereken hangi partiden seçilmişseniz o partide kalmanız ve transfer olmamanızdır.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatta herkes yanlışlık yapar, ne var ki ahmaklar yanlışlıklarında ısrar eder. (Çiçero)