bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bakan ve Dışarıdan Bakan
Yazarlar // 23 Kasım 2019 Cumartesi 01:13

İsmail BAŞARAN

Türkiye Cumhuriyeti’nde vatandaşlar arasında ayrımcılık yapılıyor tamam de bu ayrımcılığı yapan Devlet olursa ve nalıncı keseri gibi kendilerine yontarlarsa vallahi midem bulanıyor.

Meclis karar aldı, bakanların kendileri ve sülaleleri yaşamları boyunca ücretsiz sağlık hizmeti alacaklarmış. Alsınlar yakışır yiğitlerime. Vatandaş olarak ben para yok diye emekli olamıyorum maaşlarıma enflasyonun altında zam yapılıyor, ancak banaklar yiyorlar kaymağı.

Eski Türkiye’de bakanlar milletvekillerinden seçilirlerdi. Şimdi ise bakanlar tepeden inme geliyor. İşte tek parti ve başkanlık sisteminin vatandaşa yaptığı iyilikler!!!!

Vallahi hep kendilerine yontuyorlar, buna da vatandaş alkış tutuyor. Ben alkışlayan vatandaşlar arasında değil bu duruma karşı olan birisiyim.

Böyle kanun mu olur kardeşim, ne yapalım yani bakan yapıldıysan, kral olsa yandaşlarına bu kadar lütufta bulunmaz, bu tek adamlık nasıl bir yönetim arkadaş neden vatandaşa akmıyor bu musluklar da yandaş yüklenicilere ve iş adamlarına akıyor. Bu soruya yanıt verebilecek bir vatandaş var mı, ben veremiyorum da.

Dışarıdan Banlar ve aileleri sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanırken dar gelirli ne olacak, geçim sıkıntısı çekenler sağlık sıkıntısı da çekecek mi?

Merak ettiğim konu da İktidar milletvekillerinin seçim bölgelerine gittiklerinde vatandaşlara bu durumu nasıl anlatacakları. Anlatamayacaklar, sadece laf salatası yapacaklar. Beyler bütün bunlar sandığa yansıyacak unutulmasın sakın. Eğer iktidar değişirse haliyle bu yasalar da değişecek, merak edilmesin ve unutulmasın sakın.

 

SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİM

Atatürk Devrimi’nin ilk döneminde milli kültürün geliştirilmesi, halka yayılması ve benimsetilmesi amacıyla arka arkaya devrimler yapılmıştır. 1 Kasım 1928 de “Türk Harflerinin Kabul ve Tatbiki

Hakkında Kanun” çıkarılmış, “Millet Mektepleri” açılmış ve 24 Kasım 1928 de bu okulların Başöğretmeni Mustafa Kemal olmuştur. Bu günü de Öğretmenler günü olarak kutluyoruz.

Ben bu günlere gelmemizde büyük uğraş vermiş öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ekonomi kilitlendi, RESET'leyelim lütfen.