bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ayite Kimden Torpilli?
Yazarlar // 13 Şubat 2018 Salı 00:00

İsmail BAŞARAN

Statta taraftar iyi, karşılaşmaya ilgi göstermiş. Hava güzel, çocuğunu alan stadın yolunu tutmuş ve elde bayraklar takımlarını desteklemeye gelmiş. Haliyle iyi bir futbol bekliyor hepsi.

Herhalde taraftar kadar Kayyum’da da heyecan var. Onlar da galibiyete tanık olmak istiyorlar.

Karşılaşmayla birlikte sıkıntılar da başladı. Samsunspor bir türlü çıkıp rakip kaleye gidemiyor, hatta rakip sahaya bile geçemiyor.

Samaras’ın ne yaptığı belli değil, Ayite sahada yok. Samsunspor sürekli savunmada kalıyor,  rakibin baskısı nedeniyle çıkamıyor. Erzurumspor dalga dalga geliyor ilk dakikalarda, hem de nefes aldırmadan, takım halinde geliyor. Oyun Samsunspor’un yarı sahasında oynanıyor.

Erzurumsporlu futbolcular yüksek rakımdan geldikleri için mi bilemiyorum koşuda Samsunsporlu futbolculara fark atıyorlar. Kırmızı beyazlılar arkalarından bile koşamıyor.

Kırmızı Beyazlı ekip golü ha yedi ha yiyecek, yürekler ağızlarda.

Derken, Samaras buluşuyor topla, çok iyi yere atıyor Göksu da takımını öne geçiriyor.

Samsunspor golden sonra yine baskı altında, diye Erzurumspor geliyor üstüne. Ayite yine yok sahada, sanki uyurgezer kendisi.

Engin İpekoğlu sabrediyor hep ve yerine birini atamıyor. Bu Samaras kimden torpilli? Kayyum’dan mı, İpekoğlu’ndan mı?

Sonuçta Samsunspor sahadan üç puanla ayrılıyor. Karşılaşmada yüreklere su serpen taraf bir tek bu…

Dost acı söyler derler ya işte öyle. Bu Samsunspor, bu anlayışla taraftarına daha çok ızdırap çektirir. İpekoğlu unutmamalıdır ki an iyi savunma hücumdur. Hep kendi sahansa kalır oyunu kalenin önünde kabul edersen tesadüfen kazanırsın.

Futbolda “Kötü takımlar tesadüfen kazanır, iyi takımlar ise tesadüfen kaybeder” diye bir söz vardır. Samsunspor’un geleceği tesadüflere bırakılmamalıdır.

 

ÖZENTİ GÖZE GİRMEK İÇİN Mİ?

Samsun’da Belediyeler arasında bir yarış başladı. Osmanlı Hamamı yapma yarışı.

Atakum Belediyesi’nden sonra Tekkeköy Belediyesi de bu işe soyundu.

Atakum Belediyesi başladı ancak bir türlü bitiremiyor. Belki bitti de Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın açılış yapması bekleniyor.

Atakum’dan sonra şimdi de Tekkeköy’de yeni ve özel bir projenin daha hayat bulmaya başladığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Seçim döneminde vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz vaatlerimizi gerçekleştirmemizin gururu yanında daha birçok yeni ve farklı projelerimizi de bir bir hayata geçiriyoruz. Bu yıl gerçekleştirmeyi planladığımız ilk projemiz olan Osmanlı hamamımızın inşaatına başladık” dedi.

Nedir bu Osmanlı özentisi?

Türk Hamamı yapsanız ya, bu yaptıklarınıza Türk Hamamı deseniz ya.

Sizler de Türk kelimesinden rahatsız olanlar arasında mısınız?

Bu özenti yoksa göze girip yeniden aday olabilmek için mi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hür olmadıkları halde, kendilerini hür sananlar kadar hiç kimse esir olamaz. Goethe