bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Avrupa'nın 11 Eylül'ü
Yazarlar // 16 Kasım 2015 Pazartesi 00:00

Hüseyin KURT

Terörü ve destekleyenleri lanetlemek gerek.

Paris'te yaşananlar çok acı.

Paris saldırıları Avrupa'nın yeni 11 Eylül'ü gibi görünüyor.

ABD’nin 11 Eylül gibi bu olayda bir son değil yeni bir sürecin başlangıcı olacak görünüyor.

İslam ile terörün yan yana veya cümle içince kullanılması bile biz Müslümanları üzüyor.

İslam’ı terörle eş göstermeye çalışanlar, kendilerini kullandıranlar nedeniyle Ortadoğu'da kan ve gözyaşı durmuyor.

Ülkesini korumayan, topraklarına sahip çıkmayan, ailesini savunmak yerine ülkesinden kaçan Amerikan t-shirt’lü, jöleli gençler nedeniyle Irak ve Suriye terör örgütlerinin yuvası haline geldi.

Bölgedeki “yüz yıllık projeler”ini uygulayanların yanına “kaç kurtulcu” insanları ekleyince bu sonucun çıkmaması ilginç olurdu!..

Paris’te yaşanan bu saldırılar, emperyalist güçlerin bölgemizdeki operasyonlarını dünya kamuoyunda meşru gösterme çabasına destek olacağı gibi Avrupa'daki 50 milyon Müslümanın da uykusuz geceler geçirmesine neden olacaktır.

Paris'te yaşananlar Avrupa'da yaşayan 50 milyon Müslümanı, 10 milyon yabancı ve 5 milyondan fazla Türk’ün güvenliğini tehdit etmektedir.

Avrupa’da son dönemde, özellikle Suriyeli mülteci akınından sonra hortlayan “Aşırı Sağ” eylem ve söylemler,Pegida gibi yapılar aracılığı ile İslam karşıtı ve yabancı karşıtı hareketlere dönüşmüş durumda.

Bu durum ise Avrupa’da yaşayan milyonlarda Müslüman ve yabancının uykusuz geceler geçirmesine neden olmaktadır.

Tüm bu olaylar; Suriye, Kuzey Irak, Güney Osetya, Kırım, Karabağ, sözde Kürdistan olayları ve söylemleri bir ateş çemberi gibi etrafımızı sarmaya başladı.

Umarım bu çember daralıp bizleri yakmaz…