bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atı alan Üsküdar’ı geçti be Reis!
Yazarlar // 5 Ağustos 2012 Pazar 08:21

Ragıp GÖKER

Avni Demir yazısında, Cemal Yılmaz Demir’in Başbakan’a neden sel raporu verdiğini sormuş. 

Ben kıt aklımla buna bir cevap vereyim dilerseniz.

Zevahiri kurtarmak istemiş.

Memleketi sel su götürürken ortalıkta pek gözükmedi çünkü.

Hatırlayanınız vardır.

‘Reis firarda’ diye yazmıştık o sıralar.

Nedenini de Cemal Yılmaz Demir’in sel yerinde bulunan Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra başta Bakan Suat Kılıç olmak üzere diğer Ak Partililerle aynı karede görüntülemek istemiyor olabileceği görüşüne bağlamıştık.

Ben Cemal Yılmaz Demir’i Canik’ teki sel yerinde hiç görmedim. Gazeteciler ve Televizyoncular oradaydı her daim biliyorsunuz, onlarda görmemiş olmalı ki tek bir kare fotoğrafına ve video görüntüsüne rastlamadık medyada.

Bizim Mustafa Döver, Reis öksürse onu fotoğraflı haber yapar. Sel yerinden Cemal Yılmaz Demir’in fotoğraflı haberlerini mi servis etmeyecek.

Bu yazım üzerine beni Demir’in danışmanlarından birisi aradı, ‘’Yazınızdaki iddianız doğru değil, Vekil’imiz sel yerindeydi’’ diye.        

‘’Bir açıklama gönderin onu da yazarım’’ dedim.

Açıklama gelmedi ama Cemal Yılmaz Demir’in sel yerinde inceleme yaptığını bildiren haberlerin yayınlandığı belirtilen bir sitenin internet adresini göndermişler. Ki; nedense Samsun’da onca internet haber sitesi ve gazete varken merkezi Koşuyolu/ Kadıköy- adresli sitede yayınlanmış Reis’in sel yerinde olduğunu belirten haberler.

Bunu göndermiş danışman, bizi dünkü çömez zannetti herhalde. ‘’Yerse’’ diye.

AA’ nın haberci ekibi günlerce nöbetteydi sel yerinde, Fatma Kalay tarafından yazılan haber nedense fotoğrafsız olarak servis edilmiş. www.haberler.com adlı sitede Reis'in Canik'te olduğunu bildiren haber fotoğrafsızdı nedense. Muhabir çekememiş olabilir de Mustafa Döver’ de mi bir kare fotoğraf çekmemiş acaba.

Diğer haber Ayvacık incelemesiyle ilgili, Canik gezisi fotoğrafsız ama Ayvacık, Salıpazarı ve Terme’deki sel yeri incelemeleri fotoğraflı olarak yayınlanmış.

Reis şimdi Başbakan Erdoğan’ a  ‘Sel Raporu’ sunmuş.

’Kel alaka’’ 

Reis’in rapor yazması için parti tarafından görevlendirildiğini sanmam.

Bu olsa olsa durumdan vazife çıkarma düşüncesidir.

Rapor’ un içeriği ile ilgili hiçbir şey yazmayacağım. Ustam İsmail Başaran, rapordaki en çarpıcı noktaya dünkü yazısında dikkati çekti zaten.

Reis’in raporunda yazdıklarını daha ilk gün, Kılıçdaroğlu’na verilen brifingde söylediler. ESM ‘ ve şehir plancıları da daha önce benzer konulardaki görüşlerini raporlaştırmışlardı.

Osman Genç’ de Samsun Basınına bunları anlattı zaten

Kusura bakma Reis, bu mevzuda durumu toparlama isteğin beyhude bir çaba olarak kalacaktır.

Atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti çünkü.