bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atatürk'ün Şehrinde Atatürk Düşmanlığı
Yazarlar // 14 Kasım 2019 Perşembe 22:33

Ragıp GÖKER

Mazlum milletlere örnek olan Milli Mücadele, Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da geldiği bu topraklarda başladı.

Bu nedenle ‘Atatürk’ün Şehri’ olarak bilinir Samsun.

Şehrimize gelenleri de, şehrin girişinde üzerinde ‘’Atatürk’ün şehrine hoş geldiniz’’ yazılı bir tabelayla karşılarız.

Onur duyarız bununla.

Yurdun dört bir yanından her yıl on binlerin ziyaret ettiği anıta da, bu nedenle ‘’Onur Anıtı’’ deriz.

Ki, o anıt, Ata’sına duydukları saygı ve sevgi nedeniyle arlarında topladıkları parayla Samsun halkı tarafından yapılmıştır.

Bu şehirde yaşayan herkesten Atatürk sevgisi beklemem.

Olsa iyi olur elbette ama sevmeyenler de vardır.

İlk fırsatta kendilerini de belli ediyorlar zaten.

Sevmeseler de, bu ülkeyi bize bağışlayan o büyük kahramana saygı duyulmasını isterim.

Bunun olması gerektiğini de düşünürüm ayrıca.

Hele, hele halkın oylarıyla seçilmiş bir siyasetçinin, kendilerine bir ülke bağışlamış kahramana saygı duyması gerektiğine inanırım.

Millettin oylarıyla Şehir Meclisi olarak bilinen Büyükşehir Belediye Meclisine, partisi tarafından birinci sırada aday gösterilerek seçilmiş ve bunu nenle Gurup Başkan Vekili olmuş bir siyasetçi, sosyal medya hesabından Atatürk’e ve onun devrimlerine hakaret içeren mesajlar paylaşamaz.

O siyasetçi sevmese de, Ata’mıza saygı gösterecek.

Padişahın idam fermanına rağmen, bize bağımsızlığımızı kazandıranın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ve bu nedenle de meclislerimizde siyaset yapabildiğimizi unutmayacağız.

Atatürk ve devrimlerine hakaret içeren mesajları, H.HALK’ın haberinden öğrenen Samsun halkından çok sayıda telin mesajı geldi dün.

Böyle düşünen birinin mecliste olmaması gerektiğine inanıyor insanlar.

Dün toplanan Büyükşehir Belediyesi Meclisinde, CHP ve İYİ Parti gurupları tarafından kınama mesajı yayınladı.

Okunan mesajlar karşısında MHP Gurubu sessizliğini korurken, AK Parti Gurup Başkan Vekili Nihat Soğuk ise Biyokütle Enerji Santralinin görüşüldüğü oturumda bir siyasi parti temsilcisinin kendilerine hakaret etmesine tepki göstermedikleri iddiasıyla, İYİ Parti gurubunu eleştirerek, gündemle hiç ilgisi olmayan bir çıkışla topu taca atma girişimleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Düzeysiz ve bir o kadar da çirkin paylaşımları nedeniyle AK Parti tarafından da, o kişi hakkında soruşturma da başlatılmış.

Savcılık, o çirkin paylaşımların konu edildiği H. HALK’ın manşet haberini, suç duyurusu olarak kabul edecek mi bilmiyorum.

Bu arada, ‘’Atatürk düşmanı değilim, Atatürk’ü istismar etmek isteyenleri eleştirdim’’ dese de, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anıtkabir’deki 10 Kasım törenleri sırasında Atatürk’ü tazim ettiği gün, AK Parti de, bünyesinde bu türden çirkin paylaşımlar yapan bir siyasetçiyi bünyesinde barındırmayacaktır.

En azından ben öyle olması gerektiğini düşünüyorum.