bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atatürk'ün Askerleriyiz
Yazarlar // 12 Kasım 2019 Salı 08:10

İsmail BAŞARAN

Bugün gündem spor... Siyasetten biraz da uzaklaşayım istiyorum. Samsun’da spor deyince de haliyle Samsunspor geliyor akıllara. Samsunspor akıllara geliyor da kulüpten yapılan veya yapılmaktan kaçınılan açıklamalara bakılırsa durum pek de iç açıcı değil.

Her ne kadar son üç haftada alınan sonuçlar umut veriyorsa da konuşulan konu teknik direktör kim olacak?

Yabancı olunca iş ters gidiyor, Samsunspor basamakları inmeye başlıyor, teknik direktör değişmesi sırasında yerli malı ile çıkışa geçiliyor, son üç haftada olduğu gibi.

Son karşılaşmada aklıma bir soru takıldı, acaba Teknik Direktör değişti de bizim mi haberimiz olmadı. Takımın başında Yücel Uyar vardı ve değişiklikleri o yaptırdı, oyuna gireceklere kendisi karar verdi. Sorular da Uyar mı takımın teknik direktörü oluyor diye konuşulmaya başlandı. Bazı değişiklikler işi terse döndürür, işler iyiye girmişken bırakın da iyi gitsin.

Böyle diyoruz da her an bir değişiklik olabilir gibi geliyor. Değişiklik iyi gelmezse ne olur, Samsunspor yönetiminde değişiklikler yaşanır. Bu sanırım daha fazla can sıkar.

 

STATTA BİR İLK

Samsunspor'un Hacettepe’yi yenip üç puanı aldığı karşılaşmada bir ilk de yaşandı. Karşılaşmanın 9. dakikasında Guido Koçer'in şutu az farkla dışarı çıktı. Hacettepe kalecisi Burak Çapkınoğlu, maç saati 9 dakikayı biraz geçmişti ki kale vuruşunu kullanmadı. Sahadaki tüm futbolcular, teknik heyet, yedek oyuncular ve taraftarlar Atatürk'ün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Karşılaşma bir dakikalık saygı duruşunun ardından kaleci Burak'ın kale vuruşunu kullanmasıyla kaldığı yerden devam etti. Duygulanmayan da kalmadı, 19 Mayıs Stadı, bir dakika dolduktan sonra inlemeye başladı: Mustafa Kemal’in Askerleriyiz.

GÜNÜN SÖZÜ

Çağımızın hastalığının belirtileri, kafa ve kalbin boş, midenin ise dolu olmasıdır.