bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
ATATÜRK DÜŞMANLIĞI BİTMİYOR
Yazarlar // 21 Mayıs 2020 Perşembe 10:46

İsmail BAŞARAN

Ah be Mustafa Kemal, daha çocukluğunda eline aldığın sopayla kuşları kovalarken, Türkiye’den düşmanları ve bu düşmanlara yardım ve yataklık yapanları kovalayacağını anlamamış insanlar. Ancak sen daha çocukken “Ben Türkiye Düşmanlarını, Türk düşmanlarını kovalayacağım” demek istiyordun herhalde.

Padişahlığı yıktın ve Cumhuriyeti kurdun ancak padişah özentisini içinden atamayanlardan bu ülkeyi kurtaramadın. Padişah özentisi yani Atatürk Düşmanlığı yapanlar hala var ortalıkta. Sosyal medya ortada yokken derinden yüzüyorlardı ancak şimdi gerçek düşüncelerini ortaya dökmeye başladılar.

TRT Kurumu öyle bir gaf yaptı ki 19 Mayısta, başka zaman olsaydı genel müdürü hemen görevden alınırdı. Haber dairesi başkanı görevden alınmakla kalmaz yargılanırdı. Atatürk’ün Samsun’a çıkışını anlatmaktan aciz bir kurum haline getirildi TRT. Yapılan bir görsel haberlerde gösterildi ve 19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı olarak anlatıldı. Neyin ne olduğunu bilmeyen basiretsiz kişiler tarafından yönetilen bu kuruma benim maaşımdan vergi kesiliyor. Helal etmiyorum ve uzun zamandır TRT’nin hiçbir haberini de izlemiyorum, çünkü olayları manipüle ediyor diye düşünüyorum. Bekliyorum şimdi, bakalım o görsel nedeniyle sadece birkaç kişiye mi fatura kesilecek, yoksa Genel Müdür mü gönderilecek?

KÜÇÜK ESNAFLA DERDİNİZ NE?

AVM’ler açık, Zincir Marketler açık, ancak küçük esnaf açık değil, neden? Büyükler insan sağlığına önem veriyor da küçük esnaf bu durumu es mi geçiyor? Yasak ve kısıtlama kararlarını alanların derdi, büyük esnafın zarar görmemesi ve küçük esnafın işyerlerini kapatıp köşelerine çekilmeleri mi?

Hangi mantıkla hareket ediliyor bilmiyorum. Önceki gün yani sokağa çıkış yasağım olmadığı gün Çiftlik Caddesi’nde olaştım bir süre, Cezaevinde volta atar gibi hissettim kendimi, çünkü küçük esnaf kapalıydı. Neden, gerçekten salgını bulaştıracaklarına mı inanılıyordu yoksa zincir marketlerin işine sekte vuracakları mı düşünülüyordu.

Nasıl bir iktidar tarafından yönetiliyoruz, ben vatandaş olarak bu uygulamaların altında ardniyet aramıyorum da durumdan vazife çıkarılıyor sanırım.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Böcek olmayı kabul eden, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdır. (Kant)