bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atatürk Düşmanı Yakalandı
Yazarlar // 4 Şubat 2022 Cuma 15:03

İsmail BAŞARAN

Önce haberi geldi, sonrasında yapılan aymazlık giderilsin diye çalışmalar başlatıldı. Samsun Valiliği devreye girdi ve…

Açıklama Samsun Valiliğinden geldi: Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.

03.02.2022 günü saat 08.15 sıralarında İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Onur Anıtına urgan (ip) asıldığına ilişkin İl Emniyet Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine ekiplerimiz ivedilikle olay yerine intikal etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele yolunda ilk adımı attığı şehrimizin simgesi haline gelmiş olan Atatürk Anıtına (Onur Anıtı) yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Kolluk birimlerimiz ilgili aracı tespit etmiş olup bu davranışı gerçekleştirenler en kısa zamanda yakalanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu saygısızlığı yapanların yakalandıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusuna düşman olan bu nedenle de Türkiye Düşmanı olarak sayılması gereken kişi mutlaka vatandaşa tanıtılmalıdır. Bu olayın saklanacak gizlenecek hiçbir tarafı yoktur.

O nedenle yargılanmalı ve en büyük cezaya çarptırılmalıdır. Peki, böyle bir iş yapılacak mı, işte buna inanmıyorum. İnşallah da haksız çıkarım. Bu kişi yakalandıktan sonra aklı yerinde olmadığı yolunda bir raporla hemen salınırsa de şaşırmayacağım.

Ben bu Atatürk düşmanını tanımak isterim ne için mi yüzüne tükürmek için elbette.

Hem Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyette yaşayacaksın hem de kurucusuna hakaret edeceksin, bunu asla kabul etmek mümkün değildir. Türk Yargısı bu konuda çok ciddi bir karar alacaktır, aksi durumda yol olur, yol.

Uyurken yüzünüzdeki bıyığın üzerinden bir fare geçse yakalar ve öldürürsünüz, neden çünkü yakalamazsanız bir daha geçer o fare, ardından bir daha geçer ve sonunda bıyığınız yol olur, yol. Böyle bir aymazlık yapan kişi ciddi bir şekilde cezalandırılmalıdır çünkü yol olur sonunda bu olay. Samsun Valiliği’nin bu konuyla ilgili hemen bir araştırma ve soruşturma başlatması elbette sevindiricidir ancak sonuca mutlaka gidilmelidir.

NOT: Ol


CUMHURBAŞKANI’NI DİNLERKEN
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlerken şaşırdım. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanı eskiden Türkiye’de elektrik yoktu evlerde, lambalarla aydınlanılıyordu dedi. Vallahi dedi billahi dedi, TV’de konuşurken duydum kulaklarımla. Yaşım yetmişi geçti, eski Türkiye’yi iyi tanırım. Sayın Cumhurbaşkanı’ndan daha önce doğmuş ve okullara gitmiş birisiyim.
İlkokula giderken gaz lambasıyla değil de elektrikle ders çalışıyordum ve o yıllarda yani 1960 öncesi ve sonrasında da elektrik vardı bu ülkenin çeşitli noktalarında. Bursa'nın Mudanya İlçesine bağlı o dönemde Nahiye olan Trilye’de okula giderken elektrikle ders çalışıyordum evimde. 
1960’da ihtilal olduğunda elektrik ile çalışan radyodan Yassıada duruşmalarını dinlerdik hep. Salim Başol’un “Sanıhlar bağlı olmayarahtan yerlerine alındılar, müdafiler hazır” ifadelerini hiç unutmuyorum. O Yassıada da asılanlar olmuştu yargılanmalar sonunda.

GÜNÜN SÖZÜ
Bir insanın nasıl öldüğü değil, nasıl yaşadığı önemlidir.(Samuel Johnson)