bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atamayla Gelenler
Yazarlar // 17 Şubat 2018 Cumartesi 19:08

İsmail BAŞARAN

Samsun’da kongre süreci hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, AK Parti 6. Olağan Kongreleri kapsamında Samsun iline bağlı ilçelerde, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yürütülen ilçe başkan adayı belirleme süreci devam ettiğini söyledi.

Karaduman, AK Parti’nin ne kadar demokrasi düşkünü olduğunu da anlattı:

“Daha önce yapılan temayül, toplantı, görüşme ve istişareler neticesinde, mevcut ilçe başkanlarından kongrelerinde yeniden aday olmamaları yönünde karar verilen Alaçam, Ayvacık, Bafra, İlkadım, Kavak, Tekkeköy, Lâdik, Vezirköprü ve Yakakent ile yine daha önce istifa eden 19 Mayıs ilçelerimizde, ilçe başkanlığı adaylığı için Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca mülakat yapmak üzere genel merkeze çağrılacak olan ilçe başkan adaylarımız belirlenmiştir.”

Helal olsun, işte demokrasi budur. Üyeler arasındaki adalet de budur. Sorsan adil seçimler oluyor. Seçimlerin adaletsiz olduğu ilçe kongrelerinden başlıyor.   Adayları Genel Merkez Belirleyecek, sonra ise atayacak.

Yani AK Parti’nin tepesinde “Ben yaptım oldu” mantığı sürecek de tabanda başka türlü mü olacak? Elbette hayır.

Atayın birini olsun bitsin. Nasıl olsa seçilse de seçilmese de Genel Merkez istediğini görevden alıyor veya istifa ettiriyor.

 

KUL VE MOBİL SANTRAL

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 'AK Parti Yerel buluşmalar' toplantıları devam ettiriyor. Başkan Şenol Kul, bu toplantılardan birinde "Termik santral mücadelemiz Türkiye'ye örnek oldu" ifadesini kullandı.

O santral kurulurken yapılan mitingleri ve Terme ilçesinin içinde sürdürülen toplantıları da hatırlıyorum. Hatta santralı kuracak şirketin tanıtımlarına da katılanlardan birisiyim.

Bu santrale en fazla karşı gelenler kimlerdi hatırlıyor musunuz?

O kadar birliktelik güme gitti ve santral kuruldu. Yerel Buluşmalarda Belediye Başkanı Kul santralin kurulmasında kimlerin onayı olduğunu, kimlerin karşı geldiğini de anlatıyor mu acaba?

Karşı gelenlerin başında Sayın Şenol Kul da vardı. Ancak olmadı, karşı duramadı sonunda ve santral yapıldı. En azından arazi verdi ve oraya bir okul kazandırdı, o da iyi tabi ki.

Ancak santralin yapımı ve yapılmaması konusunda vatandaşın görüşünün hiçbir değeri olmadığı gerçeği anlaşıldı. Termik santral mücadelesi Türkiye’ye örnek oldu tamam da santral çalışıyor mu şimdi?

Sahi şimdi neden yapılıyor bu toplantılar? Nasıl olsa su akıyor ve yolunu buluyor, değirmeni döndürüyor. Vatandaş ise bakıp kalıyor sadece, iş olsun diye konuşmuş oluyor.


GÜNÜN SÖZÜ

Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk, insan gibi yaşamayı. Martin Luther