bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum'da Neler Oluyor?
Yazarlar // 6 Eylül 2019 Cuma 09:25

İsmail BAŞARAN

Atakum Belediyesi ve başkan Cemil Deveci göreve geldiğinden beri gündemden düşmüyor. Hakkında konuşulanlar ve yazılanlar her gün artıyor.

Cemil Deveci hukuk adamıdır. Bu iddialar karşısında geri durmayacak ve hukuki yollardan da hakkında söylenenlerin hesabını soracaktır. Ancak öncelikle iddiaları kamuoyuna açıklamalıdır.

CHP'li Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci'nin yeğeni Merve Selin Cengiz'i Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirmesinin ardından, belediye meclis toplantısında AK Partili belediye meclis üyelerinin ısrarlı soruları üzerine yeğenine belediye şirketi kurdurttuğu ve yeğenini belediyede işe aldığı ortaya çıktığı iddiaları da söylenip duruyor.

Bu konudaki tekiler artarken AK Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Haluk Köksoy, Başkan Deveci'ye tepki gösterip açıklama yapmasını da istedi.

Cemil Deveci’nin unutmaması gereken bir konu var. Daha önceki başkan İshak Taşçı nasıl ki iddialar karşısında sessiz kaldı ve sonucunda koltuğu devrettiyse Cemil Deveci de İshak Taşçı’nın durumuna düşmemesi için önlemlerini almalıdır. Yani kısaca iddiaların gerçek olup olmadığını açıklamalıdır.

Meclis toplantıların sosyal medyadan yayınlanması ne kadar önemli bir atılımsa iddialar karşısında susmamak da başkanın yapması gereken bir tutumdur.

Seçim öncesinde “kapısının herkese açık olduğunu” söyleyen Deveci

Seçimden sonra koltuğa oturur oturmaz kendisini ziyarete gidenlere “randevu aldın mı” diye sorup kapılara kapattığının işaretini vermiştir. Kısaca halka karşı bir CHP’linin halka kapılarını kapatması pek de etik değildir.

Sözler tutulmak için verilir, yoksa insanlar “Söylenen söz müdür, sözü söyleyen adam mıdır” diye konuşmaya başlarlar aralarında.

Daha önceki başkanlarda olduğu gibi, gelen gideni aratıyor galiba.

 

KİM BUNLAR?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun'da İYİ Parti'den seçilmiş 3 belediye meclis üyesinin MHP'ye dönmek istediğini, dönüş için genel merkezin onayını beklediklerini iddia etti.

Parti’de de bir hareketlilik başladı. Hem İYİ parti’nin içinde “kimler gitmek istiyor” sorusu sorulurken MHP’de de “gidenler geri dönemez” sesleri yükseliyor. Tabi işin curası MHP İl Başkanı’nın pek işine gelmiyor.

Yapılması gereken Karapıçak’ın bu isimleri açıklamasıdır. İYİ Parti’li meclis üyelerinin de töhmet altında bırakılması etik değildir, bunun adı da politika değildir. Açıkla başkan km bu partisini satacaklarını iddia ettiğin isimler? Unutma ki bugün partisini sayacak olanlar yarın seni de satarlar.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bir insan parmağını başkasına uzatınca, üç parmağın da kendisine uzatıldığını unutmamalıdır. Louis Nizer