bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
ASKERİMİZ LİBYA YOLCUSU
Yazarlar // 4 Ocak 2020 Cumartesi 13:34

İsmail BAŞARAN

Batı ülkelerinden birinde, matematikten sürekli zayıf notlar alan çocuğu, ailesi bir faydası olur düşüncesiyle Katolik okuluna gönderir. Bakarlar ki çocuk hep tam not almakta... Sebebini çok merak edip sene sonunda çocuğa sorarlar: "Ne değişti?"
Çocuk cevap verir: Okulun ilk gününde artı işaretine çivilenmiş adamı görünce durumun ciddiyetini anladım…
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde iktidarı elinde bulunduran çoğunluk tarafından Hükümete Libya'ya asker gönderme yetkisi veren Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclis Genel Kurulu'nda 184'e karşı 325 oyla kabul edildi.
Libya çöllerinde çok şehit verdiğimizi, çoğu okumadığı için Osmanlı torunları bilmezler ve nedenini de sormazlar. Çünkü padişah efendimiz öyle istemiştir.
Bir zamanlar Suriye Bataklığına nasıl sokulup bir türlü çıkamıyorsak şimdi Libya çöllerine girip karşımıza Dünya’yı almaya gayret ediyoruz. Asker gidecek savaşacak mı savaşmayacak mı, gidiş sadece göstermelik mi olacak İktidar bu gidişi iktidardaki kötü gidişini toparlamak amacıyla mı yapıyor bunu zaman gösterecek.
Osmanlı Libya’daki savaşlardan sonra yıkıldı. Biz tarihi okumuyoruz, okutmuyoruz, şimdi de batılı güçlerin niyeti güçlü bir Türkiye istememek ve ülkemizi kendilerine bağımlı hale getirmektir. Güç, üçlü olanın değildir. Eğer güçlü olan dünya lideri olsaydı, Koca Yusuf dünya lideri olurdu ancak olamadı.
Kendini Koca Yusuf sananlar ahkâm kesip laf salatası yapmasınlar. Asker oraya giderken Başkomutan ve komutanlar da oraya en ön safta yer alıp gitsinler, çocuklarına paralı askerlik yaptıranlar, aldıkları raporlarla askerden kaçmalarını yasal hale getirenlerin Türk askerini oraya göndermeye de hakları olmaz.
Hani o özenilen Osmanlı var ya, Osmanlı, Osmanlı olmadan beyler öndeydi, Osmanlı olduktan sonra padişahlar sarayda yaşamaya başladı ve önce duraklama devri sonra gerileme dönemi ve ardından rezillik ve ülkeyi gemilerle altınlarla kaçış dönemi başladı. Ey millet, yine uyutuluyoruz, asgari ücret tatmin etmeyecek şekilde çıktı ya vatandaş tepki göstermesin diye asker atılıyor önümüze.
Millet olarak aklımızı başımıza alalım, duvara çivilenmiş adamı görmeden dersimize çalışmaya başlayalım.

GÜNÜN SÖZÜ
Espri yapmak zekâ işidir, espriden anlamak da zekâ işidir, espriyi ciddiye almak ise geri zekâlıların işidir...