bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Aşı Nerede Aşı?
Yazarlar // 11 Şubat 2021 Perşembe 09:54

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Bir aşıdır gidiyor da bu aşı Samsun’a geliyor mu, gelmiyorsa neden, geliyorsa bırakın 65 yaş üstünü 70 yaş üstü olanlar bile neden aşılanamıyor? Kimse bana aşı geldi de millet aşılanıyor falan diye safsata yapmasın. Hükümet ve Sağlık Bakanlığı bu aşılama konusunda sınıfta kalmıştır. Bu konuyu bizzat takip eden ve aşılanmayanlardan birisi olarak biliyorum. Ve buradan Samsun Valiliği ve Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’ne soruyorum: Aşı nerede?

Aşı Samsun’a geldi mi, geldiyse kimler aşılandı. 65 yaş üstü, hatta 70 yaş üstü olanlar neden aşılanmıyor. Aşılanıyorsa da kimlere öncelik veriliyor. Vatandaş gerçekten kafası karışık bir şekilde bekliyor. Bir taraftan yeni bir salgın geliyor diyecek ve vatandaşa korku salacaksınız bir taraftan da aşılamayı bile beceremeyeceksiniz, siz Samsun halkıyla dalga mı geçiyorsunuz?

 

DEMİR’İ BİRİ SUSTURSUN

Samsun’da siyasette 'mahalle tartışması' başladı. Mustafa Demir muhalefete yönelik birkaç kelime söyledi ve 'Karşı mahallede yer almayın.' Ne demek oluyor bu, bizin karşınızda olanlar karşı mahallede mi oturuyorlar, ne yani o mahalleye hizmet etmeyecek misiniz?

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel de Demir’e karşı şunu söyledi: "Biz iflas eden, işsiz kalan kişilerin mahallesindeyiz. Siz hangi mahalledensiniz? Makamdan ininde esnafın halini ve vatandaşın halini görün" dedi.

Ne yani şimdi Demir’i yaptığı veya yapamadığı işlerle ilgili olarak eleştirenler “Karşı Mahalleden” mi oluyorlar? Sayın demir siz hangi mahalledensiniz? Halkın çoğunluğunun yaşadığı mahalleden mi? Hizmet götüremediğiniz mahalleden mi yoksa vatandaş evine ekmek götüremezken siz belediyenin akçelerini harcadığınız, dükkânları yıkıp yerine park yaptığınız mahalleden mi?

Mustafa Demir’in yaptığı bu tür açıklamalarının altında acaba gündemi değiştirme arzusu mu yatıyor. Öyle ya Belediye’de bir müdürün kasalarından çıkanlarla ilgili iddialar ortadayken bu şahsın tutuklanması gündemdeyken, eğer araştırma derinleştirilirse başka birilerinin daha tutuklanması korkusu mu var bu söylemlerin altında?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Zavallı koyun sürüsü! Çobanı da o besler, çoban köpeğini de, kurdu da...(Cenap Şahabettin)