bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Aradan Kim Çıkacak
Yazarlar // 15 Ekim 2018 Pazartesi 11:55

İsmail BAŞARAN

Belediye Başkanlığı için aday adayları sahaya çıkmaya başladı.

CHP'den Atakum Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan ilk isim Aylin Tat oldu. Tat, "Halkın Atakum'unu halk için, halkla birlikte yöneteceğiz" sloganı ve inancı ile CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

Ardından da uzun süredir adaylık çalışmaları yapan CHP Atakum İlçe Başkanı Avukat Cemil Deveci de istifa etti. Deveci, sosyal medya hesabından yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettiğini duyurdu.

Atakum’da aday adayı bu kadar mı?

Elbette değil. AK Parti eski belediye başkanı Adem Bektaş da daha önce aday adaylığını ilan etmişti.

MHP ve İYİ Parti'nin de iddialı olduğu ilçede AK Partili Belediye Başkanı İshak Taşçı bir anda kendini seçimin içinde buldu.  Buldu da ne yapacak, aday olacak mı veya aday gösterilecek mi?

CHP’nin, İshak Taşçı ile ileri sürdüğü iddialar akılları karıştırdı. Aklı karışan AK Parti Genel Merkezi de olur mu bilinmez.

MHP ve İYİ Parti’nin de Atakum’da aday çıkaracağını açıklaması işleri sanırım zora sokacak. Çünkü MHP’nin Atakum’da aday göstermesi ve kendi oylarını alması Belediye Başkanlığı getirir mi bugünden bilinmez. Bilinen ise koalisyonun yara alacağı.

Eğer MHP ile AK Parti birleşemez ise CHP mi, İYİ Parti mi çıkar aradan? İYİ Parti henüz tabanı olmayan ve MHP’den ayrılanların partisi durumunda…

Kısaca Belediye Başkanlığını kazanamazsa da MHP’ye büyük zarar vermesi de kaçınılmaz gibi görünüyor.

Sahi bir fikriniz var mı, Atakum’da aradan hangi aday sıyrılabilecek?

 

BAFRA HASTANESİ

Samsun’un Bafra ilçesinde yeni bir hastane binası yapılacaktı.  Buna Ahmet Yeni önayak olmuştu. Vatandaştan para toplanmış ve inşaata başlanmıştı.

Ancak AK Parti iktidarı bu binanın olmayacağını öne sürmüştü.

Kısaca binlerce lira para yine plansızlık nedeniyle toprağa gömülmüş inşaat da çürümeye terk edilmişti.

Hastane yapımı için yeni bir alan aranıyormuş. Çünkü Bafra’ya gerçekten de büyük ve tam teşekküllü hastane gerekiyor. Böyle bir hastanenin yapılması durumunda Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yaşayanlar bu hastaneden sağlık hizmeti alabilecekler.

Yeni bir hastane yapılması için alan bulunmuş.

Peki, neden inşaatına başlanan hastanenin yapımı durduruldu? Vatandaşın parasının toprağa gömülmesi kimin hesabına gelecek?

Yeni yerde yeni rantlar mı oluşacak?

Çevrede arsa spekülasyonu yaratacak yeni bina yapma yerine mevcut binanın bitirilmesi daha doğru olmaz mı?

Günah değil mi bu milletin parasına?

Günah değil mi bu vatanın kaynaklarına?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Mal kaybeden bir şey kaybetmemiştir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir, cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir.