bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
ANA MUHALEFET
Yazarlar // 23 Aralık 2019 Pazartesi 14:23

İsmail BAŞARAN

Türkiye’de siyasi partiler demokrat mı değil mi sorusunu sormamın nedeni CHP’nin içinde bulunduğu seçim ortamı. Seçimler yapılmaya başlandı, ilçelerde önce delegeler seçildi sonra da bu delegeler sandık başına gidip partiyi yönetecekleri seçiyor. Atakum’da da böyle yapıldı.

Önceki seçimlerde karşı karşıya gelenlerden bazıları da aynı listede yer aldı, hayret. Demek ki Atakum’da CHP’de sular durulmaya başladı, ancak bir rüzgâr yine suyu dalgalandıracağa benziyor. Politika bu, bazıları fırıldak gibi dönüyorlar, dün birbirleri hakkında arkadan laf söyleyenler yarın aynı rüzgâra kapılıp sürükleniyorlar.

Şimdi listede kendilerine yer bulanlar il yöneticilerini ve genel merkez yöneticilerini seçecekler. Samsun'da Atakum CHP İlçe Başkanlığı seçim sonucu belli oldu. Başkan Turgay Özçelik oldu.

Samsun’da Ana muhalefet hiç olmazsa listelerle belirleniyor. İktidar gibi değil hiç olmazsa, seçilenler sonra görevden alınmıyor, bu da bir demokratik durum herhalde.

 

PANTALONA TAKANA KADAR

Samsun İl Müftüsü' düşük bel pantolonlara tepki göstermiş ve camiye böyle gidilmez demiş. Hatta yırtık pantolonlara da takmış Müftü Bey.

Müftü Veysel Çakı bakın bu işe neden karşı çıkmış: "Düşük bel pantolonla rükûa eğildiği zaman arka tarafı açılıyorsa veya cemaatin dikkatini dağıtıyorsa camiye gelinmemeli."

Müftü Bey, milletin pantolonlarıma takana kadar ahlaksızlıklara, dolandırıcılıklara, milletin parasını yiyenlere, insanların geçinememesine, asgari ücrete falan da taksana onlarla ilgili fetva da versene. Asıl merak ettiğim Müftü Bey, iktidarda AK Parti olmasaydı milletin dar pantolonuna takacak mıydı?

Bir de hatırlatma bir camide olur ya namaz kıldırırsan sakın ha önlüğünü çıkarmayasın, belki arkadan bakanlar olur ha.

 

GÜNÜN SÜZÜ

Ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır. (JOHN LYLY)