bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Amacınız Ne?
Yazarlar // 3 Aralık 2019 Salı 00:16

İsmail BAŞARAN

Son günlerde bir anket furyasıdır gidiyor, neymiş Babacan’ın daha ismi bile belirlenmeyen partisine İYİ parti tabanı değer veriyor ve kaymalar başlamış.

Böyle iddialar ve maniple edilmiş sözlerin altında neler olabilir sorusu gündemde şimdi de. CUMHUR İttifakı’nı belediye başkanlığı seçimlerinde ora sokan MİLLET İttifakı’nı bölebilmek mi isteniyor.

Samsun’daki İYİ Parti’li bazı üyelerle konuştum, bu iddianın asılsız olduğunu öne sürdüler.

İYİ Parti’den kopmalarla ilgili iddiaların altında ne olabilir sorusunu nasıl yanıtlamak gerekir sorusuna verilecek bir tek yanıt var:

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP üst düzey yöneticilerinin önümüzdeki seçimlerde arzuladıkları sonuca varamayacak olmalarının korkusunun yansımasıdır bu iddialar.

Evet, Cumhur İttifakı’nın amacı ne? Bugünden kafaları karıştırmak mı? Eğer böyle bir alt düşünce varsa beyinlerde, bu düşünceye inandıklarının yansımasıdır bu.

Cumhur İttifakı’nın kaymayı önlemek için yapması gereken sağa sola laf atmak değil de oyların toparlanması için vatandaşın geçimini kolaylamak olmalıdır.

Vatandaşı yolacak paralı hastaneler yerine Devlet Hastanelerini yeniden işler haline getirmek, Emeklilikte yaşa takılanlara kulak vermek olmalıdır. Sahi sizin amacınız ne, vatandaşa tıbben değil de madden diyet yaptırmak mı? Ayıptır ayıp, vatandaş akşam ne yiyeceğini düşünürken sizlerin kuş sütü kuru üzüm yemeniz yakışıyor mu sizlere?

 

ENGELLİLERE YARDIM EDELİM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan  “Hayatın bir gerçeği olarak herkesin, hayatının bir döneminde yaşaması muhtemel olan engellilik konusunda toplumdaki farkındalığı daha da geliştirmek, engellilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, en büyük gayelerimizden biridir” dedi. En azından sadece bugün çevremizdeki engellilere yardım edelim.

Özellikle de sürücüler trafikte karşıdan karşıya geçmekte zorlanan engellilere öncelik tanımak gibi insani bir görevi yerine getirmelidir.

Hatırlayalım engellileri, Belediyelerin engelliler için kaldırımlarda ayrılan sarı işaretli bölgelere esnafın satacakları ürünleri koymalarının önüne geçilmesi amacıyla denetimleri sıklaştırmalarını isteyelim. Çünkü hangimizin hangi ölçüde ne zaman engelli olacağını bilemeyiz, unutmayalım. Biraz da hayatın gerçekleriyle uğraşalım.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hata değil, çare bulun...(Henry Ford)