bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Amacımız Vatanımıza Hizmet
Yazarlar // 6 Mart 2019 Çarşamba 07:19

İsmail BAŞARAN

AK Parti Samsun Milletvekillerinden Yusuf Ziya Yılmaz "Bizim Tek Amacımız Halkımıza ve Vatanımıza Hizmet" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın başarısının 2023 hedeflerine ulaşmanın anahtarlarından biri olduğunu belirtti.
Yılmaz kendi amaçlarının vatana hizmet olduğunu söylerken MİLLET İttifakını başka amaçlar gütmekle mi suçladı acaba. Eğer böyle bir suçlamaysa sözleri bunlara da açıklık getirmelidir.
Sadece Yılmaz değil her iki blokun adayları da projelerini anlatıyorlar, vatandaşa nasıl hizmet edeceklerini dile getiriyorlar.
Cumhur
İttifakının İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok da önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetlerden bazılarını anlattı. İlkadım’da kentsel dönüşüne ağırlık vereceklerini, Spor Köyü kuracaklarını, Aile Rehberlik Merkezi açacaklarını dile getirdi.
Tok, düzenlediği toplantıda her evin bir fabrika gibi üretime katkıda bulunacağını, Mecidiye’nin açık AVM olarak düzenleneceğini söyledi. İnşallah Çiftlik Caddesi’ndeki hatalar Mecidiye’de de yaşanmaz ve esnaf ile vatandaş zor durumda kalmaz. Unutmadan İlkadım’da da bir kent meydanı açılarak belki de çay ve kekler ücretsiz olur. 
Ve bana göre önemli projelerden birisi de “Engelsiz İlkadım” yapılacak olması. Tam 45 proje var yapılacak işler arasında.
Kolay gelsin diyelim ve projelerin isimlerini saklayalım biz de, yaşarsak görürüz süresi sonunda verdiği sözleri tutup tutamayacağını.

SUÇLULAR ARANIYOR
Rekabet Kurumu, meyve ve sebzede haksız rekabet yapıp yapmadıklarının tespiti nedeniyle 23 zincir market hakkında soruşturma başlattı. Bir dolu büyük marketin de aralarında bulunduğu listede BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Şok Marketler, Makro Market A.Ş. Ticaret A.Ş. ve Migros Ticaret A.Ş. de bulunuyor.

Soruşturma sonunda haksız rekabet yapan firmalar hakkında ne yapılacak? İşte bu konuya maalesef açıklık getirilmemiş.

TERSANE NE OLACAK?
Daha önceki seçimlerde tersane yapılacağını ve Samsun’da işsizliğin ortadan kaldırılacağını söyleyenler projelerinde neden bundan hiç bahsetmiyorlar?

Sözüm ona 15 binin üzerinde aileye iş olanağı sağlanacaktı. Ancak olmadı, yapılamadı veya yapılmadı. Kısacası söz verip de tutamayanlar şimdi yine vatandaşın karşısına çıkmış oy istiyorlar.
“İsteyenin yüzü bir kara” derler ya aynen öyle.
Tersane yapıp insanlara iş veremeyenler şimdi kalkmış millet bahçeleri kuru bedava çay ve kek vereceklerini söylüyorlar. Vatandaşı bir kekle kandırıp seslerini çıkarmalarını önlüyorlar herhalde.

GÜNÜN SÖZÜ
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare