bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Alternatif Tıp
Yazarlar // 26 Şubat 2018 Pazartesi 14:56

İsmail BAŞARAN

Sosyal medya hayatımıza bir girdi pir girdi. Ortalık allak bullak oldu. Özellikle de siyasilerin söylediklerinin ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olduğu anında duyulur hale geldi.

İşte buna bir örnek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, "Kimse ben Büyükşehir'den hizmet alamadım diyemez” sözlerine teptiler yağdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Ayvacık İlçesi'nde hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamalar, kendisine tepki olarak geri döndü.

Vatandaşların bir bölümü Yılmaz’ın bu açıklaması üzerine sosyal medyada "Almadık başkan" diye karşı yanıtlar çığ gibi büyüdü ve halen de büyüyor. Yani kısaca vatandaş artık her söylenene inanmıyor, sesini yükseltiyor. O nedenle siyasetçilerin konuşurken galiba biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Vatandaşlar özellikle yapılmayan yollarından bahsediyor. Sosyal medya aracılığıyla yapılan eleştirilerde inceden de göndermeler yer aldı. Örneğin  'Kimlere hizmet ettiğini biliyoruz' diyerek, imalı paylaşımlar yaptı.

Sadece Ayvacık İlçesi’ndeki yollar mı?

Elbette değil. Önceki gün, Öğretmen evinin önünden ikinci hat minibüse bindim. Hattın hangi güzergâhı kullandığı, kullananlar ve Başkan Yılmaz tarafından da bilinir.

Son durağa kadar gittim. Öyle güzel asfalt ki yamalı bohça gibi…

Çukurlar, tümsekler gırla. Şoförler araçlarını kullanırken cambazlık yapıyorlar sanki, homurdananlar da olmuyor değil.

O minibüste kaç yamadan geçtiğimi önce saymaya başlamıştım sonra bıraktım, çünkü sayıyı unuttum.

Sallanırken işe bir de iyi tarafından bakılması geldi aklıma.  Minibüste böbrek taşı olan yolcu da bulunabilir değil mi?

Hasta vatandaş sallanırken böbrek taşını düşürüp sağlığına kavuşabilir. Samsun Büyükşehir Belediyesine alternatif tıpa yardımcı olduğundan teşekkür bile edilebilir.

Sağ olasın Başkan Yılmaz, vatandaşın sağlığını da düşündüğün için.

 

İYİ PARTİ EL ATTI

İYİ Parti yola çıkarken, Türkiye iyi olacak denildi. Bunun da sözde kalmaması için çalışmalara başlandı.

Son zamanlarda medyada çocuk istismarı ile ilgili haberlere çok sık rastlanılması üzerine İYİ Parti Kadın ve Aileden Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Saraç, “Çocuk cinsel şiddet ve istismarı hukuken, vicdanen göz ardı edilemez, yok sayılamaz, üstü örtülemez. Ve hukuken bunların ağır şekilde cezalandırılmaları gerekmektedir "dedi.

İktidar partisinin ve destekçisinin kadın kolları var mı yok mu?

Varsa bu konuda sesleri çıkıyor mu çıkmıyor mu?

İYİ Parti’ye iktidar ve destekçisi cephesinden de ses çıkmasını bekliyor vatandaş, ancak sesini çıkaramıyor nedense.

Vatandaşın sesi çıkarsa Türkiye İYİ olacak sanırım. Ses çıkarsa çocuk istismarları azalacak veya olmayacak, insanlar çarşı pazarda rahat dolaşabilecek. Hatta seslerin yükselmesiyle birlikte Türkiye daha iyi yönetilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kanunlar çıkacak, Türkiye Kararnamelerle yönetilen bir ülke olmaktan çıkacak.

Tabi bunların olması için önce vatandaşın söyleneni kayıtsız şartsız beğenmesi yerine düşünmesi gerekir değil mi?

Hatta düşünmeye de “Türkiye nereye doğru gidiyor?” sorusunu kendisine sormakla başlayabilir.