bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
 ALLAH SİZİ DE MUHTAÇ ETSİN
Yazarlar // 12 Eylül 2019 Perşembe 11:31

İsmail BAŞARAN

Suriye’de ülkelerini savunmak yerine Türkiye’ye gelen ve adları çeşitli öldürme, gasp gibi olaylara da karışan, adına misafir dediğimiz güruh yermezmiş gibi şimdi de yeni gelecek olanlar varmış. Bu yeni gelenler de Türkiye’nin çeşitli yerlerine gideceklermiş.
Aman ha yeni gelecek olanlardan Samsun’a göndermeyin, çünkü burada yereri kadar asalak var, kene gibi yapışmışlar Samsun’a gitmek bilmiyorlar buradan çünkü ekmek elden su gölden yaşayıp duruyorlar.
Bunlara maaş veriliyor, yiyip içiyorlar. Savaştan kaçıp gelenler bir yerde tutulacağına neden Türkiye’nin çeşitli noktalarına dağıtılıyor, bu “Türkiye Türklerindir” ifadelerini çürütmek için uydurulmuş bir projemi acaba?
Daha önce gelenlere benim insanımın harcaması gereken, yaşam şartlarını iyileştirmesi gereken çalışarak kazandıklarından maaşlar veriliyor.
Şimdi yeni gelecek olanlar da dağıtılacakmış, Samsun’da resmi rakamlara göre zaten 20 bin dolayında mülteci yaşıyor, yeni gelenlerde bu sayı herhalde yine resmi rakamlarla 30 bine yükselebilir. Bu rakam kayıtsızlarla elli bini aşarsa ne yapacağız?
İşte bütün mesele bu…
Bu yeni gelenler vatandaşların gelir seviyesini mi düşürecek, milletvekilleri ve bakanlar ile Başkan yardımcıları, Başkan’ın da maaşını ve harcamalarını düşürecek mi?
Ülkeyi biz yönetiyoruz diyenler masrafları garip gurebanın üzerine yıkacaklarına kendileri de masraflarından ve maaşlarından da verseler ya paracıkları.
Bütün bunlar Ortadoğu Projesi’nin bir ürünü deniliyor. Bir zamanlar Türkiye’yi yönetenlerden birisi de “Ben Ortadoğu Projesinin eş başkanıyım” diye fiyaka satmıyor muydu?
Balıklar ağa takıldıkları için “balık akıllı işte” görmüyor ağı deyip durulur ya, asıl balık akıllı olan benim galiba. Hep aynı ağa takılıyorum.
Benim maaşımdan benim geleceğimden kesip misafir denilen asalaklara verilmesini artık kabullenemiyorum. Verenlere de dua ediyorum: Allah sizi de bu duruma getirsin ve muhtaç bıraksın.

AF DİLEYEN YOK Kİ

Özellikle 31 Mart yerel seçimlerinde ve şu anda Erhan Usta ile birlikte hareket edenleri tespit ettiklerini kaydeden MHP'li Karapıçak, "Onunla seçimlerde çalışma yapanlar zaten MHP'ye oy vermemiş ve Usta'nın seçim çalışmalarına katılmışlardır. "Bizi affedin, MHP içerisinde bizleri tekrar değerlendirin" diyerek, dönüşler başladı.
Aç tavuk kendisini darı ambarında sanırmış, Karapıçak dönmek isteyenleri çağırmış da acaba milletvekili olsun mu demek istemiş.
Erhan Usta Ali Babacan'ın kuracağı yeni partide Karadeniz yapılanmasını üstleneceği yönünde bilgiler geldiğini söylemiş Karapıçak.
Ne gerek var ki Usta bağımsız olunca da kazanıyor, MHP ise maalesef yeteri kadar oy alamıyor. Yani Samsun’da başarısız olan Karapıçak’tır. Başkalarına çamur atmanın da anlamı yoktur.
Karapıçak’a bir önerim var önümüzdeki seçimlerde ikiniz de bağımsız aday olun sandığa kimin gömüleceğini seçmen de görsün kaybeden de hariçten gazel okumasın.

GÜNÜN SÖZÜ
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür...