bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Aklımla Dalga Geçiyor
Yazarlar // 26 Ekim 2021 Salı 17:03

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Terminal olarak değil, yolcuların indiği bindiği bir alanı inşa ediyoruz" dedi. Ben de orada atların tımar edileceği ve at arabalarının duracağı bir yer yapacaklarını sanmıştım. Arkadaş sen milleti enayi kendini de çok akıllı mı sanıyorsun da böyle açıklamalar yapıyorsun. Bu milletle fazla karşı karşıya gelme, seni koltuğa oturan bu millet koltuktan kaldırmasın da bilirler. İşte o zaman Samsun’da dolaşabilirmisin veya yanında kimseyi bulabilirmisin bilemem.

Bugüne kadar yaptığın konuşmalarda kırdığın camları bir tarafa koy ve bundan sonra artık cam kırmamaya bak. Hadi benim aklımla dalga geçiyorsun, hemşeriliğe bırakıyorum da benim kadar sabırlı olmayanlar da vardır. Bakanlıktan sonra kaldığın Samsun’da Başkanlıktan sonra kalabilir misin onu bilemem.

Önemli olan öldükten sona Samsun’da iyi olarak anılmaktır. Mezarına gelenlerin orada okuyacakları dualar önemlidir.

Bugüne kadar yaptıkların ortada da bundan sonra en azından iyi anılmaya bak başkan, insanların arasına katılmaya yüzün olsun. Senden önce belediye başkanlığı yapmış olanları izle ve gör neler deniliyor haklarında. Önemli olan neler yaptığın değil iyi olarak anılmaktır.

 

ÇAPA VE SAMSUNSPOR

Erzurum maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Fuat Çapa, “Herkes gibi ben de nasıl bir Samsunspor göreceğimi merak ediyordum. Sonuç hariç sahada çok olumlu şeyler gördüm. İnşallah bundan sonraki süreçte biraz daha üzerine koyarız ve oyuncularımız birbirini daha iyi tamamlar. Çünkü bu bir takım oyunu” dedi. İzleyenler futbolun takım oyunu olduğunu bilmiyorlar herhalde.

Sayın hocam, Samsunspor’un bir takım olduğunu biliyordun herhalde. Ve de bu takın futbolcuları olduğunu da biliyordun. Yeniden bir takım kurulmayabilir ancak devre asında bazı takviyeler yapılabilir, önemli olan eksikleri görmektir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hançer gibi bir dile fakat pamuk gibi bir yüreğe sahip ol.