bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
AK Parti'ye Akın
Yazarlar // 14 Kasım 2018 Çarşamba 18:07

İsmail BAŞARAN

AK Parti Samsun’da aday adaylığı konusunda adeta atağa kalktı. Öne çıkanlardan bazıları var, ismi duyulmayanlar da.

Aday adaylarından adı öne çıkanlardan birisi Fatih Öztürk oldu. Öztürk, İlkadım için Ak Parti İlçe teşkilatında başvurusunu ilçe başkanı Av. Hakan Ay’a teslim etti ve şu açıklamayı yaptı:

"Doğduğum şehir Samsun’a yaşadığım İlkadım’a tecrübelerimi aktarmak ve belediyeciliğe yeni bir bakış, yeni bir soluk getirmek için aday adaylığımı açıklıyorum."

Açıklama böyle.

Bu açıklamadan sonra akla gelen il soru, bugüne kadar Erdoğan Tok tarafından yönetilen İlkadım Belediyesi’nde bakış açısından ne gibi eksikler olduğu?

Seçim döneminde bu eksikler sanırım gözler önüne serilecektir.

Hep söylüyorum, eğer Erdoğan Tok aday gösterilmeyecekse, görevde kaldığı dönemde Belediye’nin gelir ve giderlerini açıklaması ilk işi olmalıdır.

Bu konu sadece Erdoğan Tok’un değil, aday gösterilmeyen veya aday gösterilen tüm belediye başkanlarının yapması gerekendir.

Gelelim Fatih Öztürk’ün arkasında kimin olduğuna.

Soruyu yanıtlamak sanırım zor da değil. Milletvekili seçilmesinde kimden destek aldıysa ve daha sonra kimle iş olarak birlikte olduğu kişi ve şirketler mi acaba?

Gelelim Atakum’a.

Belediye eski başkanlarından Adem Bektaş da belediye başkanlığı adaylığı için başvurusunu yaptı.

Yani Atakum’da işler kızışıyor. CHP’de aday olabilmek için isim sayıları çoğalıyor. Kim aday gösterilecek? Henüz yayladan inmeyen Metin Burma mı acaba?

Cemil Deveci mi?

Ya da diğer başvuru yapanlar mı?

Kısaca işler Atakum’da karışıyor. MHP de bu karışıklığa çomak sokuyor gibi geliyor bana.

 

PARKOMAT

Samsun’da kurulduğu günden beri tartışılıyor.  Yargıya bile gitti zaman içerisinde ancak bir türkü sonuca bağlanamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve sistemin bazı caddelerde kaldırıldığını duyurdu. Umarım zaman içinde diğer bölgelerde de kaldırılır.

Ancak bunun bir seçim yatırımı olduğunu da düşünmüyor değilim.

Açıklanması gereken konu seçim sonrası sistemin yeniden devreye girip girmeyeceği hatta bazı başka bölgelere de yansıtılıp yansıtılmayacağıdır.

Bu konuda Sayın Şahin’den bir açıklama daha bekliyor Samsun halkı.

 

GÜNÜN SÖZÜYükseklere çıkmaktan sakın; çünkü insanın düşmeyeceği hiçbir yüksek yer yoktur. Cervantes