bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
AK Partili Vekiller Nerede?
Yazarlar // 3 Şubat 2021 Çarşamba 09:14

İsmail BAŞARAN

Ümraniyespor ile Samsunspor arasında hafta sonu oynanan karşılaşmanın sonucu ve hakemlerin tutumu tartışılmaya devam ediyor. İş artık spordan çıktı ve siyaset de konuya girdi. Karşılaşmada yaşanan kural hatası hakkında Samsun Milletvekilleri de açıklama yaptı. CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, "Haksızlık, hukuksuzluk ve kuralsızlık olağanlaşmışsa eğer, bize de mücadele etme görevi düşer. Hem sahada, hem de lobilerin karşısında Atatürklü Armanın hakkını, hukukunu ve onurunu koruyacağız" dedi. İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta ise "Samsunspor’umuzun oynadığı Ümraniyespor maçında, hakemin yaptığı bariz hatalar ne yazık ki sonucu etkiledi. Kulüp yönetiminden itiraz edileceği bilgisini aldık. Biz de konunun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.Muhalefet milletvekilleri Samsunspor’un yanında olduğunu ve takımın hakkının savunulmasının takipçisi olacaklarını açıklarken İktidar milletvekillerinden bazıları neden sessiz kalıyor? Bu konuda tavırlarını ortaya koyan AK Parti’li milletvekili bir dönemler Samsunspor’un da başkanlığını yapan Fuat Köktaş Twitter hesabından açıklama yaparak  “Vazgeçilmez değerimiz Samsunumuz markası olan Samsunspor yalnız değildir” şeklinde bir açıklama yaptı. AK Parti’nin Samsun’dan bir milletvekili çıkardığını bilmiyordum gerçekten, sayılarının daha fazla olduğunu sanıyordum. Ya Samsun’u ya da Samsunspor’u sevmiyorlar diyeceğim de dilim varmıyor diyemiyorum. Samsunspor taraftarlarının arasında konuşmalar başlamış durumda, “bugün Samsunspor’un yanında olmayanların seçimlerde biz de yanında olmayacağız” demeye başladıkları duyulur olmuş vaziyette. Sporun ve siyasetin ayrı olmasını savunanlardanım da bu kadar da olmaz işin suyu çıkarılmamalı.

VATANDAŞA YASAK ANCAK!
AK Parti’nin çeşitli illerde kongreleri yapıldı. Bu kongrelere Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da internet üzerinden bağlandı. Ancak kongreler maalesef salonlarda yapıldı. Erdoğan vatandaşın kısıtlamalara uymalarını istedi. Bu istek yerine getiriliyor. Kafeler kapalı, çay ocakları kapalı, berber dükkânlarına iki kişi bile giremiyor. Vatandaşını düşünüp bu yolda kararlar alan İktidara güvenmekten başka elden ne gelir ki. Ancak AK Parti'nin il kongrelerinde salonlardaki kalabalık bir taraftan kendi parti teşkilatlarının Sayın Cumhurbaşkanı’nın isteklerine uymadığı gerçeğini ortaya koyuyor bir taraftan da Sayın Cumhurbaşkanı'nı sevindiriyor. Sayın Cumhurbaşkanı “Maşallah salonlar doldu” diyerek yasaklara uyulmadığını da tescillemiş olmadı mı? Bu durum alınan kararlara uyulmamasının göstergesi ve ifşası değil midir?  Bu kongreleri muhalefet partileri yapsa aynı şekilde konuşacak mıydı Sayın Cumhurbaşkanı, yoksa eleştirecek miydi? Daha da önemlisi bu kongreler yaptırılacak mıydı?

GÜNÜN SÖZÜ
Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol. (Mevlana)