bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Afrin’e Zeytin Dalı
Yazarlar // 23 Ocak 2018 Salı 09:12

Ragıp GÖKER

Nazım’ın dediği gibi dörtnala geldiğimiz Asya steplerinden, Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu toprakları vatan yapmışız.
Beylikten cihan imparatorluğuna uzanan maceramızda, Kuzey Afrika, Arabistan Yarımadası, Kafkasya ve Balkanlar’da yüzyıllar boyunca süren hükmümüz, kah basiretsiz yöneticiler, kah Arabistan çöllerindeki ihanet benzeri olaylar nedeniyle çökme noktasına gelince, Sevr gibi bir paçavranın imzalanmasına rağmen, topraklarını şehit kanlarıyla yıkayarak düşmandan temizlemiş bir milletiz.
Kurduğumuz cihan imparatorluğuna rağmen, yüzyıllar boyu hükmettiğimiz toprakları emperyal bir anlayışla yönetmedik ama buna rağmen emperyalistlerin de kışkırtmasıyla sürekli düşmanca tavırlara maruz kaldık.
Başta ABD yönetimi olmak üzere, batılı ülkeler her dönem topraklarımızdaki huzuru bozmak için çalıştılar.
Önce Irak’ı parçaladılar.
Sonra da Suriye’de iç savaş çıkardılar.
Yıllarca mezhep anlaşmazlığını gündemde tuttular.
Aynı dinin inananlarını, sırf ibadet etme biçimleri farklı diye bir birine boğazlattılar.
Akan kardeşkanını uzaktan izlediler.
Irak’tan sonra Suriye topraklarını da bölmeye çalışıyorlar şimdi.
Uzun bir süredir sınırımızda terörist devlet kurdurmanın hazırlığını yapıyorlar.
Şunu artık biliyoruz:
Bütün bunları, Ortadoğu’da devlet terörü uygulayan Siyonist İsrail’in Arz-ı Mevut (Vaat edilmiş Topraklar) idealini gerçekleştirmek amacıyla yapıyorlar.
Amerika İsrail’in güvenliğini sağlamak için, terörist unsurları kullanıyor yani.
Terörden çok çekmiş bir millen fertleriyiz.
Sınırımızda terörist unsurlarla kurulacak bir yapılaşmaya izin vermemiz beklenemezdi.
Savaş oyun değil biliyorum.
Cephede yaşananların hiç biri dizi filmlerde anlatıldığı gibi de olmuyor.
Savaşın korkunç yüzünü İkinci dünya Savaşı’nın anlatıldığı belgesellerde görüyoruz ama aslında 35 yıldır, Al Bayrağa sarılı tabutlarla gelen şehit cenazeleri bunu bize acı şekilde anlatıyor.
Savaş çığırtkanı olarak anılmak istemem ama ne sebeple oluşursa oluşsun, sınırımızda kurulacak terör devletine de izin veremeyiz.
Birçok kişi ‘’O söylemedi’’ dese de, Atatürk’e atfedilen ’söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’’ sözünde olduğu gibi ülke olarak, terörist unsurların yuvalandığı bölgeyi temizlemek amacıyla ordumuzun başlattığı ve  ‘’Zeytin Dalı’’ adı verilen Afrin Operasyonuna destek verdik.
Millet olarak, Mehmetçik’lerimizin burunu bile kanamadan, kahraman ordumuzun bu operasyondan zaferle çıkması için dua ediyoruz.

***

Kayınbiraderimin kızıdır ama bizim evin çocuğu gibi büyüdü Pınar.
Hafta sonu Gar Lokantası’nda nikah töreniyle birlikte kına gecesini yaptığımız kızımızın İstanbul’daki düğün törenine de katılacağız.
Bu vesileyle karım ve ben, İstanbul’da yaşayan oğlumuz ve gelin kızımızla da hasret gidereceğiz.
Yaklaşık 15 gün kadar sizden izin istiyorum anlayacağınız
Ben buralarda yokken kendinize iyi bakın.