bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Affedilen Vergiler
Yazarlar // 1 Nisan 2020 Çarşamba 14:50

İsmail BAŞARAN

Türkiye’nin salgın hastalık nedeniyle geldiği durum karşısında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kampanya başlatarak maaş bağışında bulunması ve vatandaştan destek beklemesi Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisinin dip yaptığının bir göstergesidir. Bir zamanlar IMF’ye bile borç veriyoruz diye söylemlerde bulunan iktidar şimdi kalkmış vatandaşından yardım istiyor.

Vatandaş her dönemde olduğu gibi yine İktidarın yanında kısaca Devletinin yanında bulunuyor. Kampanyalar destekleniyor da asıl vergileri affedilen yandaşlar ne yapacak merak ediliyor.

Samsun’da yaşayan bir fert olarak benim vergim hiç geçmediğim halde Osmangazi köprüsünün zararının kapatılması için müteahhide veriliyor. Sadece Osmangazi değil, yap işlet devret sistemiyle yapılan ve verilen taahhütler için verilenler de var.

Vatandaş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak veriyor, çünkü kendisi seviliyor. Peki affedilen vergiler neden alınıp yardıma muhtaçlara dağıtılmıyor diye soruyor vatandaşlar.

Salgın nedeniyle vatandaş devletten destek bekliyor, evinden çıkamıyor hastalıktan korkuyor evindeki gıdalar yavaş yavaş tüketiyor. Biliyorum çünkü birebir yaşıyorum içinde bulunulan durumu. Bu nedenle de vatandaş Hükümet’ten yardım istiyor. Ancak ilgililer TV’lere çıkıp hastalık nedeniyle vatandaştan yardım istiyorlar, bu nasıl bir yönetmektir? Sorudan sonra genel isteği tekrarlayalım: Evde kal Türkiye.


GÜNÜN SÖZÜ

Önyargılar, insanları birbirlerinden uzak tutmak için bilgisizlikten yapılmış zincirlerdir. (Blessington Kontesi)