bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Adam Faturalara da Bakmıyor!
Yazarlar // 28 Şubat 2020 Cuma 23:46

İsmail BAŞARAN

SASKİ'nin 27 yıllık logosundan Atatürk'ü çıkarmasının yankıları sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, "SASKİ'nin logosu yoktu"  dedi. Vallahi açıklaması böyle, başkan olarak faturalara bile bakmıyor zahir.

Fatura işi Samsun’dan çıktı Türkiye’ye dağıldı. Hatta CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu bu konuyu TBMM’ye bile getirdi.

Elinizde tuttuğunuz Halk Gazetesi bunu gündeme getirince konu Türkiye gündemine de oturdu.

Elinizdeki gazete mi halkı aldattı, yoksa bu gazeteye Belediye Başkanı Demir böyle bir çamur atmak mı istedi. Yöneticilerin değil de halkın yanında olanlar yine saldırıya uğruyor Türkiye’de, hem de yıllardır yapılıyor bu.

Gazetelerin halkın aydınlatılması gibi bir görevi var, ancak bir başka görevi daha var. O da tarihe not düşmektir.

Mustafa Demir yazılıp çizilenleri yalanlar gibi “SASKİ'nin bugüne kadar logosunun bulunmadığını, bu nedenle logodan Atatürk'ün çıkarılması da mümkün değildir" diyor.

Bir başkan düşünün ki başında bulunduğu belediyenin logosunun nerede olduğunu nereden çıkarıldığını bilmesin. Hayret doğrusu, demek ki o koltukta çalışmak için değil de gün doldurmak için oturuyor. Sayın Demir en azından faturaları incele, bunu yap hiç olmazsa o kadar çalış. Çalış ki engeller aşılabilsin. Bir söz vardır ben çok severim onu: Hep çalış çabala ki engel aşılabilsin, eşekler çalışır ki atlar geçinebilsin.

 

SULAR NE ZAMANA KADAR KOKACAK?

Samsun’da içme ve kullanma suyu kokuyor. Hem de pis kokuyor. Peki, bu koku neden kaynaklanıyor ve nereden geliyor?

Bunu araştıracak olan vatandaş değil elbet, Büyükşehir Belediyesi yöneticileridir, önlemini alacak ve kokuyu engelleyecek olanlar da o işi yapanlardır. Samsunlular kokuların ne zaman giderileceğini de soruyorlar elbet.

Su kokuyor da asıl pis koku faturalardan geliyor. Yan komşum Uzun süredir şehir dışında yaşıyor. Dün evden çıkarken baktım su saatini okumaya gelmişler görevliler, kendilerinin burada olmadıklarını o nedenle su kullanmadıklarını anlattım. Görevli olsun dedi ve kendisinin görevini yapacağını dile getirdi, doğrudur görev görevdir. Görevini yaptı giderken sordum kendine, su kullanılmış mı diye. Hayır dedi. Ve ekledi ben görevimi yaptım fatura okuma bedelini ödemesi gerektiğini ifade etti. Yani artık kullanılmayan suya bile para alıyor Belediye. Kısacası asıl koku buradan geliyor.

GÜNÜN SÖZÜ
Herkes aynı biçimde düşünüyorsa, kimse düşünmüyor demektir. (Benjamin Franklin)