bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Acaba Kim Kandırdı
Yazarlar // 18 Kasım 2019 Pazartesi 20:51

İsmail BAŞARAN

Türkiye yine bir sağlık skandalı denilecek olayla sarsılıyor. Skandal sadece hastanelerde insanların yanlış tedavi sonucu ölümü değildir.

Sağlık Bakanlığı tarafından önce para babalarına insan sağlığını teslim etmek ve bu kişilere hasta sayısı konusunda garanti vermektir.

Bu vatandaşın kazandığından alınan vergilerin para babalarına aktarılması ve buna alet olmak demektir. AK Parti milletvekillerinden bu konuda ses çıkmazken Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta’nın Saplık Bakanlığının artık sistemden vazgeçmekte olduğuna dikkat çekti. Soru şu: Ülke yönetmek yapboz tahtası mı, iktidarın bu konuda yetişmiş hiç mi adamı yok?

Mutlaka vardır ancak sistem garibandan alıp zenginlere verilmesi üzerine kurulmuşsa bunlar başımıza daha çok gelecek.

Yapılması gereken bu sistemi yapıp uygulayanları kısa yoldan tarihin derinliklerine yuvarlamaktır.

AK Parti’nin üst kademelerindeki yetkilileri her fırsatta “bizi kandırdılar” deyip suçu kandıranların üzerine atmak istediklerini hatırlarsak bu hastaneler konusunda kimin kandırdığını bulabilecek duruma gelecekmiyiz acaba?

Mesele işte bu, her konuda kandıranları ve kandıranları hayatımızdan ve ülke yönetiminden söküp atabilmektir de bunu yapabilecek miyiz? Hep birlikte kandıranı bulalım.

 

ESKİLER VE YENİLER

Samsun’da MHP’de neler oluyor? Seçilmişler görevden alınıyor yerlerine seçilmemişler atanıyor. Bu ne demek, seçilmişleri görevden alıp yerine atama yapmak vatandaşın iradesine hükmetmek ve hiçe saymaktır. Bunun da adı demokrasi değil faşizm demektir. Genel merkeze bakılırsa değişim yapılıyormuş.

Bu parti neden hep aşağıdan başlıyor değişime de bu neden tepeye kadar gitmiyor?

Eğer bir değişim gerekiyorsa MHP’de en üstten başlamak gerekiyor.

Milliyetçiyiz, Türkçüyüz diyenlerin Atatürk’e saygı duruşuna 10 Kasım’da hastalık bahanesiyle gitmeyenlerden başlamalı. Sözle milliyetçilik olmaz eylemle olur.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Çağımızın hastalığının Yarının insanları, bu günle oyalanmamalı. (Sedat Turan)