bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
90+1'de Gelen Mutluluk
Yazarlar // 8 Mayıs 2017 Pazartesi 00:20

Ragıp GÖKER

Bir yanda anılar, bir yanda güller.

Seni yaşatacak neler var, neler.

Ender Gür bu şarkıyı çalıyordu stattın ses sisteminden.

Aynı anda Engin Sever’in hazırladığı muhteşem görsel şov eşliğinde, Bandırmaspor maçından itibaren süper Lig hedefi kovalayacağı Yeni 19 Mayıs’ta oynayacak Samsunspor, ‘’HATIRAN YETER’’ diyerek emektar 19 Mayıs’a veda edeceği önemli bir maça çıkıyordu.
Taraftar derneklerinin hafta içindeki çağrısına herkes uymuş.
Kale arkaları hariç taraftarlar her zamanki gibi tribün nöbetine gelmiş.
Zor bir maça çıktı Samsunspor.
Hani ‘’kasap et, koyun can derdinde’’ denir ya öyle yani.
Giresunspor’lu Volkan Okumak’ın maçın hemen başında vurduğu sert şutuyla başladı maç.
Samsunspor taraftarlarının yüreklerini ağzına getiren o pozisyonda Tom Muyters doksana giden topu tokatlayınca rahatlayan Samsunspor, o andan itibaren Giresunspor kalesine yüklenmeye başladı.
‘’Maçın tamamına yakını Giresunsspor’un yarı sahasında oynandı’’ desek abartmayız sanırım.
Giresun ilk yarıda kalesini 10 kişiyle savundu.
Samsun yarı sahasına maç boyunca sadece 4 defa geçtiler.
‘’Bulursam atarım’’ anlayışıyla kontratak düzeninde ve tam anlamıyla ‘Çanakkale geçilmezi’ oynadılar yani
Maç Samsunspor’un kontrolünde geçiyor gibi görünse de ilk yarıda Giresun takımı, Samsunspor’a pozisyon vermedi.
Özköylü Eskişehir’deki aradığı maceradan ders almış belli ki, tek sürprizi, geldiğinden beri bir dakika bile olsa şans tanımadığı Caner Koca’ya şans tanıması oldu.
İlk maçı için değerlendirme yapmak ne kadar doğru tartışılır. Genç ve dirençli bir oyuncu Caner Koca, mücadele ediyor falan ama yaratıcı özelliğini en azından bu maçta göremedik. Özköylü de kendisini 60’ta Gökay İravul’la değiştirdi zaten.
Kanatlar çalışmayınca Samsunspor’un gol bulması da zorlaşıyor.
Abdülkerim ileriye çıksın diye Mustafa Sevgi’nin, Ercan Yazıcı’da Erkam Reşmen’nin kademesinde kalsalar da, Yücel İldiz, onların önündeki Lumu ve Murat Gürbüzerl’un içeriye top taşımalarına izin vermemek için önlemlerini almıştı.
Famussa Kone ve Murat Gürbüzerol ve ikinci yarı da bir kez Giresun defansının arkasına sarktılar ve bu pozisyonda Murat kaleciyle karşı karşıya kalsa da takımını ligde rahatlatacak golü atamadı.
Samsunspor, Giresun’un direncini 90+1’de kırdı.
Özköylü’nün Caner Koca ile değiştirdiği Gökay İravul, kaleci Eser’in sektirdiği topu ağlarla buluşturarak Samsunspor takımını, tribünleri ve belki de Samsun şehrini sevince boğdu