bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
19 Mayıs Günü Kimler Hastalanacak?
Yazarlar // 17 Mayıs 2022 Salı 19:34

İsmail BAŞARAN

Bandırma Vapuru geliyor, 19 Mayıs sabahı da Samsun’a demirleyecek. O vapurun içinde ah ben de olsaydım, ancak bizi almıyorlar ki. Sadece Kurtuluş Savaşını başlatmak için binenler var vapurda. Bütün Türkiye’de olacağı gibi Samsun’da da törenler düzenlenecek. Allah izin verirse tören alanına gideceğim ve Mustafa Kemal’i karşılayacağım, ancak Samsun’da çıktığı noktadan karşılayamayacağım çünkü su şehri yönetenler herhalde ne Samsun’u ne de Kurtuluş Savaşı’nı hazmedemiyorlar, tabi haliyle Mustafa Kemal’i de.

Törenlerin yapılacağı gün Samsun’a gelmesi gerekenler gelecekler mi, Sayın Cumhurbaşkanı, Siyasi Parti Genel Başkanları, Bakanlar Samsun’da olacaklar mı yoksa hastalanacaklar mı?

Bundan önce de görmüştük 19 Mayıs günü hastalananları, yine hastalanırlar herhalde. Eğer Atatürk Düşmanlığı nedeniyle hasta olacak varsa seçimler yaklaşınca Samsun’a oy istemeye de gelmesinler, o zaman daha çok hasta olurlar.

ÇOCUK BÜYÜK FARKETMİYOR

Hafta sonunda felekten bir gün çalalım dedik ve doğa parkın yolunu tuttuk. Samsun neredeyse o bölgeye akın etmişti. Mangalını alan, çay demleyecek ve içecek olanlar akın akın gelmişti. Oradaydık, hava da güzeldi. Millet kendini güneş ışınlarının ve ağaçların altına atmıştı. Çaylar demlenmiş içiliyordu. İçildikçe de insanların hacet gidermesi gerekiyordu. Bu işi yapacak olanlar arasında çocuklar da vardı.

Mustafa Demir’in yönettiği Samsun Büyükşehir Belediyesi bu güzelliği de gösterime çevirmişti. Hacet gidermek paraylaydı ve özellikle de çocuklar gidip geliyordu malum adrese. Samsun Büyükşehir Belediyesi de çocuklar ve büyükler fark etmeden alıyordu paralarını. Peki, paralar ne oluyordu acaba, bunu kimse bilmiyor, belki Belediye Meclis üyeleri bile habersizdi paraların nereye gittiğinden. Bir hatırlatma yapayım: Siz içinde tuvalet olsa bile öyle bir yere giderken yanınıza ördek denilen aletten almayı unutmayın. Çünkü özellikle de çocuklar kaçırıverirler kiloda.

Mustafa Demir ne olur artık bu inadından vazgeç de insanlar nereye deşarjür yapacağım diye elleri pantolonlarının önünde gezip durmasın ortalıkta.

 

GÜNÜN SÖZÜ

En büyük kötülük direnme yoksunluğundan gelir. (Groce)