bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Uyuşturucu ile mücadele filmi çekimleri başladı
YAŞAM // 10 Aralık 2017 Pazar 16:58 // Güncelleme: 10 Aralık 2017 Pazar 16:58

Samsunlu yönetmen Fuat Yılmaz, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla özel harekat polislerinin de katılımıyla “Hayatta Kal” isimli dizi film çekimlerine başladı.

Yönetmen Fuat Yılmaz, uyuşturucu kullanımı konusunda aileleri bilinçlendirmek ve toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla Samsun’un Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde "Hayatta Kal" isimli dizi film çekimlerine başladı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel harekat polislerinin, gerçek silahların ve Kobra diye adlandırılan zırhlı araçların kullandığı filmde aksiyon dolu sahneler yer alıyor. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği yapım, uyuşturucunun zararlarının anlatmak için büyük bir özveri ile çekiliyor.

Proje hakkında bilgiler veren yönetmen Fuat Yılmaz, “Uyuşturucunun zararlarını anlatan bir proje yapmak istedik. Bir dizi film ile bunu anlatmak istedik. Projeyle daha fazla kişiye ulaşmak için internette yayınlayacağız. Projenin amacı, ailelerin çocuklarının ya da yakınlarının uyuşturucu kullandığını daha çabuk öğrenmelerini sağlamak. 5 bölümlük bir dizi film çekeceğiz. Bugün özel harekat polislerinin de katıldığı bir operasyon sahnesi çekiyoruz. Aslen Samsun’da olduğum için filmin çekimlerini Samsun’da yapıyorum. Halkımızı daha da bilinçlendirmek için emniyetimizle birlikte hareket ediyoruz. Setler çok yorucu geçiyor. Ama amacımız uğruna bu yorgunluğa katlanıyoruz. Sonuç olarak faydalı ve güzel bir projeye imza atmak istiyoruz” dedi.

Çekimleri uzun zaman alacak olan filmin ilk sezonun gelecek yıl tamamlanması planlanıyor.
Uyuşturucu ile mücadele filmi çekimleri başladı
Uyuşturucu ile mücadele filmi çekimleri başladı