bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Pop Müziği Sanatçısı Ece Seçkin, Expo 2016 Antaya’ya Ağaç Dikti
YAŞAM // 7 Kasım 2015 Cumartesi 00:00 // Güncelleme: 7 Kasım 2015 Cumartesi 00:00

Türk Pop müziği sanatçısı Ece Seçkin, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya Sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç dikti. Avustralya Kauçuğu diken Seçkin, “İlk defa bu kadar büyük bir ağacım oldu” derken, proje için ise “Muazzam” yorumunu yaptı.

Pop Müziği Sanatçısı Ece Seçkin, Expo 2016 Antaya’ya Ağaç Dikti
‘Aman, Aman’ adlı maxi single albümü ile bir çıkış yakalayan Türk Pop Müziği sanatçısı Ece Seçkin, EXPO 2016 Antalya sergi alanı ünlüler ormanına ağaç diken sanatçılar arasına katıldı. Klibindeki pembe saçları ile de büyük dikkat çeken 24 yaşındaki güzel sanatçı, konser için dün Antalya’ya geldi. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın ünlüler ormanına ağaç dikme davetini kabul eden ünlü sanatçı, İstanbul’a dönmeden önce Aksu ilçesindeki bin 121 dönümlük sergi alanına geldi. Seçkin’e içerisinde EXPO Kulesi, EXPO Gölü, amfi tiyatrolar, kongre merkezi, çocuk adasının da yer aldığı projenin sunumu yapıldı. Dikkatle sunumu dinleyen ünlü sanatçı, “Muazzam proje” yorumunu yaptı. Daha sonra araçla sergi alanına geçen Ece Seçkin, Avustralya Kauçuğu (Ficus australis) dikti ve ağacın gövdesine künyesini bağladıktan sonra kürekle toprak attı, can suyunu verdi.

Çok duygusal bir an yaşadığını söyleyen sanatçı Ece Seçkin, “İlk defa bu kadar büyük bir ağacım oldu. Bu yüzden çok mutluyum. Bugün benim için çok güzel bir deneyim oldu” dedi. Ünlü sanatçı, ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla gelecek yıl 23 Nisan’da açılacak olan EXPO 2016 Antalya projesine, “Muazzam bir proje” yorumu yaptı ve şunları söyledi:

“Emek isteyen, uzun soluklu, istikrar isteyen bir çalışma ama her şey çok iyi gidiyor. Zaten ağaçlandırmada da istedikleri rakama ulaşmışlar. Hatta bence yakın tarihte hedeflerini geçecekler. Muazzam görünüyor burası. Bittikten sonra da açıldıktan sonra da mutlaka ziyarete geleceğim. Herkesi davet edelim mutlaka. 23 Nisan’da açılıyor EXPO. Herkesi davet edeyim ben. Mutlaka burayı gelip görsünler, burada vakit geçirsinler çok güzel bir yer burası.”

Seçkin’e sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç diktiği için sertifika ile EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.
Pop Müziği Sanatçısı Ece Seçkin, Expo 2016 Antaya’ya Ağaç Dikti
Pop Müziği Sanatçısı Ece Seçkin, Expo 2016 Antaya’ya Ağaç Dikti