bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Nikah için 14 Şubat'ı seçtiler
YAŞAM // 14 Şubat 2018 Çarşamba 17:41 // Güncelleme: 14 Şubat 2018 Çarşamba 17:41

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydı. İkiz, 14 Sevgililer Günü için 20 çiftin nikah randevusu aldığını belirtti.

Nikah için 14 Şubat'ı seçtiler

Sevgililer Günü'nde dünya evine giren ilk çiftin nikahlarını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kıydı.

Nikah tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü belirleyen Seynur ve Mustafa Güvenç’i yalnız bırakmayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Havza Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde Seynur ve Mustafa Güvenç de her cihanda birliktelik ve mutluluklar dileyen Başkan İkiz; “Arkadaş, dostluk ilişkileri, aile, akraba ve komşu ilişkileri hep sevgiyle güzelleşir, sevgiyle süreklilik kazanır. Sevgi hayatın kaynağıdır. Sevgisiz ilişkiler uzun ömürlü olmaz. Onun için hayatınızdan sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyin. Bu özel günler kırgınlıkların ortadan kaldırılması için önemli bir fırsat sunuyor. Böylesi özel günlerde sevdiklerinizi arayın, halini sorun aradaki kırgınlıklar ortadan kalksın, sevgi her yerde daim olsun. Bu gün sizin ile birlikte 20 çiftimiz dünya evine giriyor. Tüm çiftlerimize uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün kendilerine uğur getirmesini dileyen Seynur ve Mustafa Güvenç’i çifti, nikahlarını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in kıymasından mutluluk duyduklarını belirterek; “Evlilik tarihimizin böylesi özel ve anlamlı bir günde olması bizleri ayrıca sevindirdi" dediler.