bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Maganda kurşununa rağmen hayata tutundu
YAŞAM // 25 Eylül 2017 Pazartesi 11:58 // Güncelleme: 25 Eylül 2017 Pazartesi 11:58

Tokat’ın Artova ilçesinde maganda kurşunu sonucu bir ayağını kaybeden ’Jan’ isimli Sibirya kurdu hayvan sevenlerin yardımıyla hayata tutundu.

Maganda kurşununa rağmen hayata tutundu
Artova’da sağ arka ayağından vurulmuş olarak bulunan Sibirya kurdu cinsi köpeğe hayvanseverler sahip çıktı. Veteriner hekim tarafından tedavisi yapılan köpeğin arka bacağı kurşun yarası sonrasında oluşan enfeksiyon ve kemiklerin parçalanması nedeniyle kesildi. Tedavi masrafları ev hanımı Filiz Kaymak ve hayvansever arkadaşları tarafından karşılanan köpek 6 ay süren tedavisi sonrasında sağlığına kavuştu. ’Jan’ ismi konulan köpeği sahiplenecek bir aile arayan Kaymak, yaşanan olayın üzüntü vereci olduğunu kaydetti.

Köpeğin yaşanan olayın korkusunu halen üzerinden atamadığını ifade eden Kaymak, "İnşallah ona güzel bir yuva bulacağız ve acılarını unutacak. Köpeği bulan kişi olayın nasıl olduğunu bilmiyor. Kapısına sürünerek gelip su içmeye fark edip veterinere getirmiş. Kim neden niye vurdu bir fikrimiz yok. Şuanda sağlık durumu gayet iyi. Az bir yarası kaldı o da iyileştikten sonra güzel bir yuvası olursa onun için hayat tekrar başlayacak" diye konuştu.
Maganda kurşununa rağmen hayata tutundu