bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kış yağmurla geri geliyor
YAŞAM // 13 Mart 2017 Pazartesi 12:21 // Güncelleme: 13 Mart 2017 Pazartesi 12:21

Bugün hava nasıl olacak merak ediliyor? 13 Mart Pazartesi hava durumunu sizler için derledik. Meteorolojinin tahminlerine göre İstanbul olmak üzere bugün yurt genelinde yağmur ve sağanak bekleniyor.

Kış yağmurla geri geliyor

13 Mart Pazartesi hava durumu nasıl olacak? İstanbul'a yağmur kaç gün yağacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Antalya, Konya, Karaman ve Mersin dışında ülke genelinde yağış bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Osmaniye, Tunceli, Diyarbakır, Mardin ile Hatay ve Adana kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Bingöl ve Muş çevrelerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.