bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kadir İnanır yoğun bakıma kaldırıldı
YAŞAM // 12 Şubat 2018 Pazartesi 13:54 // Güncelleme: 12 Şubat 2018 Pazartesi 13:54

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı

Kadir İnanır yoğun bakıma kaldırıldı
İstanbul’daki Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncu, Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilerek tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 69 yaşındaki Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

JULİDE KURAL İYİ HABERİ VERDİ


Ünlü oyuncunun 17 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk kez Kanal D ile Günaydın Türkiye’ye bilgi verdi.
Julide Kural, Kadir İnanır’ın geçirdiği operasyon sonucu hala yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi.

 

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA DÜZELTME


Pazar gece saatlerinde hastaneye kaldırıldığın söylenen İnanır'ın durumuyla ilgili de bir düzeltme yapıldı. Buna göre İnanır, ilk sağlık problemi belirtilerini pazar sabah saatlerinde yaşadı. Eve çağrılan doktorlar tarafından ikna edilen Kadir İnanır, pazar öğlen saatlerinde hastaneye kaldırıldı.


YÜZDE ASİMETRİ VE KONUŞMA BOZUKLUĞU

Yüzünde asimetri olan ve konuşma zorluğu çeken  Kadir İnanır 14.00'te operasyona alındı. Açık ameliyat uygulanmayan ve anjiyoya benzer bir yöntemle operasyona alınan İnanır'ın hayati tehlikesi olmadığı belirtilldi.

1 HAFTA İÇİNDE TABURCU OLMASI BEKLENİYOR

Operasyon sonrası asimetri bozukluğu giden ve konuşma problemi ortadan kalkan İnanır'ın tedavisinin beklenen şekilde devam etmesi durumda 3-4 gün daha devam edeceği ve Yeşilçam'ın yaşayan efsanesinin 1 hafta 10 güne kadar taburcu olabileceği açıklandı.


DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran ve İnanır'ın doktoru basın toplantısı düzenledi. Baran, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili "Genel durumu şu an iyi. hayati tehlikesi yok" açıklamasını yaptı.


"UMARIM SİZİN KARŞINIZA DA O ÇIKAR"

Kadir İnanır'ı mutfakta bayılıp yere düşerken tutan hayat arkadaşı Jülide Kural, basın mensuplarına usta oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kural "Ben iyi olduğuma göre o da iyiyiye gidiyor. Her şey yolunda konuşuyor sohbet ediyoruz. Umarım sizin karşınıza da o çıkar, sağlığı hakkında bilgi verir. Daha iyi günlerde Kadir'le beni çekersiniz inşallah" diye konuştu.

 

Ünlü aktör, 1970 tarihli “Kara Gözlüm” filminde ilk kez, Türkan Şoray’la başrolleri paylaştı. İnanır’ın yine Şoray’la başrolünü oynadığı 1977 yapımı “Selvi Boylum, Al Yazmalım” filmi unutulmazlar arasına girdi.

Kadir İnanır'ın unutulmayan bazı filmleri arasında Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım filmleri de var. İnanır ayrıca birçok dizide de rol aldı.