bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkokul öğrencilerinden örnek proje
YAŞAM // 7 Şubat 2018 Çarşamba 12:57 // Güncelleme: 7 Şubat 2018 Çarşamba 12:57

19 Mayıs Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu öğrencileri, "Çöpe Dökmeyelim, Aç Kalmasınlar Projesi" kapsamında sokak hayvanlarını besliyor.

İlkokul öğrencilerinden örnek proje

Şehit Burhan Yazıcı İlkokulu 4 A Sınıfı Öğretmeni İsa Soydan rehberliğinde öğrencilerin de katılımlarıyla "Çöpe Dökmeyelim, Aç Kalmasınlar Projesi" uygulanıyor. Projedeki amaç öğrencilerin merhamet ve yardımlaşma duygusunu geliştirmenin yanında sokak hayvanları ile ilgili farkındalık oluşturmak ve artan yemeklerin israfını engellemek.


Uygulamaya başlayan projeden sonra birçok öğrenci evlerinin etrafındaki sokak hayvanlarına bir kap yemek, bir kap su vermeye başladı.


Kış günlerinde zor şartlar altında yaşamını sürdüren sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Şehit Burhan Yazıcı Okul Müdürü Ramazan Baykal, “Son günlerde medyada çıkan haberlerde şahit olduğumuz bazı duyarsız vatandaşlara örnek olan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Bu öğrencilerimiz hayvanlara çeşitli şekillerde eziyet ederek ölümüne neden olan duyarsız kişilere en iyi şekilde örnek olmuşlardır. Bu duyarlılık bize ecdadımızın bir armağanıdır. Bu vesileyle tüm 19 Mayıs halkını sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmaya ve bu hayvanlara sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.